Total Commander for Android rc 1 (release candidate 1) is available now!
This is the fourth official public beta of Total Commander for Android. Anyone may try the program now, because I think that it's finally sufficiently stable. I have also removed the beta warning at the beginning. This beta will expire on 30. October 2011.
The history of changes can now be found here:
http://ghisler.fileburst.com/android/history.txt
Bolje nemoj, ovaj novi je shit zivi...Kako da apdejtujem android market na i5700?
Uopšte nije, odličan je. A update-uješ ga tako što flešuješ novi gapps ili jednostavno nađeš i instaliraš novu verziju vending.apkBolje nemoj, ovaj novi je shit zivi...
Jeste... Razocaravajuc je, glup je i neintuitivan je... Ne znam o cemu su razmisljali kada su pravili poslednji market (o metro UI?)...Uopšte nije
Odlican program samo njega koristim ubedljivo ispred skype mogu se slati besplatno sms poruke na bilo koju mrezu uostalom na sve kontakte iz imenika, kao i besplatni pozivi samo je uslov da imate internet ili jos bolje wi fi.Da li je neko probao i da li ima neka posebna podesavanja
Jeste. puno jednostavnije i upotrebljivije nego Skype. postoji samo jedan mali "problem". potrebno je da i sagovornik ima instaliran Viber. ovo navodim ne kao problem nego kao činjenicu. Viber postoji za I phone, i blekberi ali ne za symbian tako da znajući da masa ljudi ima symbian telefone teško ga je koristiti u punoj meri.Odlican program samo njega koristim ubedljivo ispred skype mogu se slati besplatno sms poruke na bilo koju mrezu uostalom na sve kontakte iz imenika, kao i besplatni pozivi samo je uslov da imate internet ili jos bolje wi fi.
na marketu imaš novi "viber" (ustvari i neznam koji inače imaš) koji ima interesantnu opciju sa kamerom za slanje fotografija nastalih tog trenutka i za slanje fotki iz galerije. pored toga može se koristiti za lociranje sagovornika na google maps (normalno sa njegovim odobrenjem).DA jeste to sam prevideo...tacno ali mislim da je era smart telefona pa se tako viber siri iz dana u dan...Ali mnogi ljudi ni ne znaju za njega, a kada pocnu da ga koriste oduseve se...
imao sam sličnih problema i mogu se rešiti na dva načina:Ekipa trebam pomoc. Sta najjednostavnije da instaliram da mogu da pravim direktorijume u meniju i pomeram ikonice. Ovako po defaultu na wildfire s imam samo mogucnost da sortiram po imenu i starosti Stavio sam go LAuncher EX ali mi to u potpunosti izmeni tel a radije bih sanse da koristim ako je moguce.
I kako da zamenim notification sound; za poziv lepo imam opciju da ubacim mp3 koji hocu sa kartice, ali za notification moram da se prijavim na neki hts dza-bu sto bih da izbegnem
Ali u poslednjih nekoliko verzija imas mogucnost pravljema foldera na desktopu i u apllication drwareru. Znaci kada si u app draweru>menu button>new folder, mozes da ga izmenis kako zelis.Ekipa trebam pomoc. Sta najjednostavnije da instaliram da mogu da pravim direktorijume u meniju i pomeram ikonice. Ovako po defaultu na wildfire s imam samo mogucnost da sortiram po imenu i starosti Stavio sam go LAuncher EX ali mi to u potpunosti izmeni tel a radije bih sanse da koristim ako je moguce.
I kako da zamenim notification sound; za poziv lepo imam opciju da ubacim mp3 koji hocu sa kartice, ali za notification moram da se prijavim na neki hts dza-bu sto bih da izbegnem
na marketu imaš aplikaciju koja to rešava. mislim da se zove system R/O R/W ili tako nekako pomoću koje regulišeš dali je system rw ili roSta mu dodje app drawer?! Inace hvala svima na pomoci. Sad sam u potrazi za widgetom poput sticky notes-a iz win 7 ako znate na sta mislim!!? I ima li ko ideju zasto mi tel podvlaci slova dok kucam poruke i nudi mogucnost ubacivanja kojekakvih reci kad sam pogasio sve moguce vezano za t9 itd?!
gorisha ovo pod 2 mi ne radi tj i dalje mi se ne naliazi zeljeni ton u notifikacijama, a pod 1 ne mogu da radim posto tel nije rw
Rucno nije htelo, sa programom mi je odradilo posao bez problema. Ziv bio i hvala samo tako!! E sad, program je napravio sve isto samo notifications umesto notification tako da je tu mozda bio problem, ali sad mi vise nije vazno/sdcard/media/audio/notification
/sdcard/media/audio/alarm
/sdcard/media/audio/ringtones
tu ubacujes melodije za zvono/sms/alarm
https://market.android.com/details?id=net.lucky.star.mrtm&feature=search_result
NA prvi pogled mi deluje extra, videcu sta ce vreme pokazati al mislim da ce da ostane na telefonu!!za sms ja koristim GO SMS https://market.android.com/details?id=com.jb.gosms&feature=search_result
Nisam nasao na mobilism marketu, sad cu da kopam dalje!a za tako neki widget imas Switch Pro ali nije free pa trazi po nekim forumima, recimo mobilism