ne mogu da verujem da ces se toliko nisko spustiti da pises o nekome ko je otisao. c.c.c. samo sam usao da vidim ima li ovakvih likova. za tvoju informaciju upisacu web dizajn u privatnoj skoli jos malo kad mi prodje lecenje i terapija, ja imam povredu kicme,srecom nisam nepokretan, Hvala Bogu ali ne smem nista tesko da dizem tako da mi je ovo jedino sto mogu da radim i zaradim za sebe. ruzno je pricati nesto o nekome koga ne poznajes pa jos ismejavati.Najjace bi bilo da lik ne uzima konfu vec je otvorio temu onako, diskusije radi.
Da nam stavi do znanja da gresimo.
Hvala Bogu? Jesi se zahvaljivao Bogu i kad si povredio kičmu? Ni ja ne mogu da verujem da si iskulirao sve validne argumente i korisne informacije koje su ti ljudi dali i da si se fokusirao na svađanje. Iskulirao si ono što sam ja napisao u mom prethodnom postu da si sam kriv za predloge koje si dobijao, Alk0 ti je isto lepo napisao i izignorisao si ga. Meni se sve čini da dolaziš tu samo da bi se svađao.ne mogu da verujem da ces se toliko nisko spustiti da pises o nekome ko je otisao. c.c.c. samo sam usao da vidim ima li ovakvih likova. za tvoju informaciju upisacu web dizajn u privatnoj skoli jos malo kad mi prodje lecenje i terapija, ja imam povredu kicme,srecom nisam nepokretan, Hvala Bogu ali ne smem nista tesko da dizem tako da mi je ovo jedino sto mogu da radim i zaradim za sebe. ruzno je pricati nesto o nekome koga ne poznajes pa jos ismejavati.
znam, znam. cena koju ja pominjem je iz radnje "uspon".Da ne bude zabune i druge firme iz Beograda isporucuju po narudzbini (na primer gigatron, pogledaj za ostale), nego sam tu predlozio samo zato sto sam video tu plocu po nizoj ceni od te koju ti pominjes, i koliko znam skoro najniza je u bgd-u je...
prelazak zbog potrosnje i zato sto cu kasnije i graficki da upisem, cisto da se osiguram zbog posla. znaci ulazem u sebe u svoju buducnost. nadam se da me razumes.Za te stvari koje tebi trebaju,klok,l3 kesh i jezgra su nebitna...
U drugoj temi videh da pominjes prelazak na intel od prve plate,a onda i pildrivera ^o)
I sad da te pitam,aman cemu to? Tako sam ja razmishljao pre pet godina,hteo vise mhz,jezgara.... a relano nemam potrebe za tim.
Razmumem kupovinu iz hira,ili ono imam kesa,pa sto da ne. Ali dolaziti ovde postavljati pitanje sta da uzmem,da bi sa tim radio 10 dana,a onda od nove plate uzimam intel...
Nista licno,cak si mi i simpatican
Imas 2-3 ponudjene sastavljene konf od Miska i jos par ljudi,bez mnogo razmishljanja uzmi to i neka te lepo sluzi.
Pa dobro ti ulaži u šta želiš, ovo nije forum Krstarice pa da teglimo priče o privatnom životu na tri strane. Rekao si da ćeš uzimati x4 955 i M5A99X EVO... Kad budeš to uzeo i probao i kad budeš video da to nije dovoljno jako za tvoje potrebe i kad primiš prvu platu, e onda kreni da razmišljati o prelasku na Intel. Koliko sam shvatio nisi još ni AMD platformu uzeo i probao i već planiraš menjanje konfiguracije.jao opet me ne shvatate, ulazem u svoju buducnos ne u racunar do duse i to ali ne toliko koliko cu u obrazovanje.
ok. u redu je. opusteno. nisam je jos probao, cekam da mi sklope a narucio sam je juce i odneo kuciste s drugom. Edit: zamolicu da se tema zatvori ili trajno obrise.Pa dobro ti ulaži u šta želiš, ovo nije forum Krstarice pa da teglimo priče o privatnom životu na tri strane. Rekao si da ćeš uzimati x4 955 i M5A99X EVO... Kad budeš to uzeo i probao i kad budeš video da to nije dovoljno jako za tvoje potrebe i kad primiš prvu platu, e onda kreni da razmišljati o prelasku na Intel. Koliko sam shvatio nisi još ni AMD platformu uzeo i probao i već planiraš menjanje konfiguracije.
.... Edit: zamolicu da se tema zatvori ili trajno obrise.
ne. zna animaN zasto. nebitno tebra. sastavljena je konfa, kupljena i sad cekam da je sklope. hvala svima za pomoc oko iste.Odlazis sa foruma ili?
cpu: amd phenom2 x4 955i sta si na kraju uzeo ...
daj celu konfu ovde napisi ... bas me zanima
hocu, hvala na lepi zeljama. a sto se tice oc, ne verujem da ima potrebe ili ako pak budem hteo isti da radim, javi cu ti, donecu konfu u Bgd pa cemo ga oc tj ti ces posto ces to svakako bolje uraditi od mene. Hajde neka smo zivi i zdravi a 'k' uvek pravi, ziveli! kuc-kuc :cheers:lepo neka te sluzi i zaradi puno para ... kupi samo cm hyper 212+ hladnjak i oc malo cpu
sve naj
:banana: