Šta jednu, dve.^^^cek malo,zar ti nisi jedno vreme imao gtx295?
Bole me ko ih pravi, samo da radi kako treba. Rage je pokazao da Ati ne ume da napiše drivere i tačka. Sreća pa ne planiram da je igram.Otkud ti kod crvenih, zar nisi (bio) zeleno orijentisan?
Ima. Power Color HD 6850 132eDoslo vreme da se malo ponovim pa cu zameniti svoju staru 8600gts za nesto malo novije i jace, tj dovoljno jako da potera bf3 u bar medium kvalitetu na rezoluciji od 1440x900
Odvojio sam nekih 140e za novu grafu, pa me zanimaju vasi predlozi, nije bitno ati/nvidia , samo bez polovnjaka imao sam previse losih iskustava.
Inace zapazio sam atijevu hd6790 i uklapa se u moj budzet, dal valja ona i dal ima nesto bolje za te pare
ova sa vaporx ima bolje hladjenje , jel tako? i dal ce napajanje od 450w biti dovoljno za tu grafu ili i to treba da se juri jaceok je 6850 za te pare... samo ne moras power color, mozes ti slobodno drugu marku da uzmes sve se vrti od 130-150e sad zavisi koju marku izaberes ..
ja ti predlazem ovo :
http://itsvet.com/proizvod/sapphire-radeon-hd-6850-1gb-gddr5-11180-00-40r/comp_comp_vga/130/2377
http://itsvet.com/proizvod/sapphire-radeon-hd-6850-1gb-gddr5-vapor-x-11180-10-20g/comp_comp_vga/130/2829
Za tu rezoluciju bice dovoljna i 6770. Nisi naveo procesor i napajanje, sto utice na izbor graficke.Doslo vreme da se malo ponovim pa cu zameniti svoju staru 8600gts za nesto malo novije i jace, tj dovoljno jako da potera bf3 u bar medium kvalitetu na rezoluciji od 1440x900
Odvojio sam nekih 140e za novu grafu, pa me zanimaju vasi predlozi, nije bitno ati/nvidia , samo bez polovnjaka imao sam previse losih iskustava.
Inace zapazio sam atijevu hd6790 i uklapa se u moj budzet, dal valja ona i dal ima nesto bolje za te pare
Da, Sapphire HD 6850 VaporX ima dobro hladjenje a dobro se i klokuje ako ti nije bitno klokovanje onda ti je Power Color HD 6850 najpovoljnija a nema losije hladjenje u odnosu na VaporX. Za napajanje nisam siguran ali ja bih ga promenio za Seasonic SS-500ET.ova sa vaporx ima bolje hladjenje , jel tako? i dal ce napajanje od 450w biti dovoljno za tu grafu ili i to treba da se juri jace
jbg imas lose cene .... ja sam za moju dao 150e tacno ... ni euro vise, i to iz prvog kontigenta.^Za 80e je 6770(5770) odlican izbor. A 6850 kad se pojavila kostala je oko 180e.
napajanje je ms industrial platinum i imam amd phenom2 555 na 3.8 ghz, vidim da dosta vas preporucuje 6850, jel ima neki nvidia ekvivalent ili da se uzima 6850^Znam da je 6770 "delimicno" prevazidjena grafa, samo sam naveo da je za tu rezoluciju ta grafa sasvim dovoljna, ali opet je onda pitanje koje je to napajanje od 450W, moze biti "kvalitetni" KME, a mozda npr i neki Chieftec ili nesto trece i da li ima dobar procesor koji moze da isprati 6850 na toj "maloj" rezoluciji.
prvi komad jesam i uspesno otkljucao sva 4 jezgra i iz nekog nepoznatog razloga posle mesec dana jednostavno je prestao da radi, i dobio novi ali nije proslo ni 5 min na prime95 i restartovao mi se komp bilo koju kombinaciju sa vise od 2 jezgra dovodi do nestabilnog rada, zato sam ga oc ,el si siguran da ce biti dovoljno napajanje od 400w?Uzmi 6850, ali pod uslovom da promenis napajanje, preporuka je Seasonic 400ET.
Nvidia ekvivalent bi bio GTX460, ali ne bih ja stavljao ovu grafu pored tog procesora, posto je poznato da ova grafa ima problem sa low gpu usage u kombinaciji sa dual core procesorom.
Da li si probao da otkljucas tog Phenoma?
mene ovaj ms sluzi vec 4 godine bez problema a slabiju grafu necu uzimati iz razloga da ne moram da ih menjam svake godineJa bih na tvom mestu bolje isao na 6770 i ostatak love bar na nekog chiefa od 500-injak W jer je taj MS da se najezis...
pa nesto mi se ne prelazi na intel posle davanje 12k dinara za maticnu, mozda za jedno 3,4 god al skoro nema sanseDrzace taj Seasonic bez problema sa sve OC-om grafe i procesora. Bas je bedak sto nisi mogao da otkljucas makar jos jedno jezgro na Phenomu. Drzi jos taj procesor, pa kad budes imao novca, mozes da predjes na neki Intel SB i3 ili i5 procesor.