Ja ne rachunam, nekako mi je lameKad smo vec kod bencha, je l vi u tezinu racunate i sipku koja je nekih 10-15kg?
U januaru (posljednji mjesec koji sam aktivno bio u teretani) sam dizao 95kg*8*3 (masa sa šipkom)Ja ne rachunam, nekako mi je lame
Zavisi koja To su uglavnom one manje sa kojima se radi biceps-triceps i slicno, prave sipke za benc, takozvane olimpijske ili ti po seljacki one debele, moraju da budu 20kg, inace nisu prave.. Takodje jedino su one priznate na takmicenjimaSipka je 10kg ...
hehe onda 53kgsamo ako je iznad glave :p
Koje su ostale dimenzije tog tereta? Moze neka slikahehe onda 53kg
Sa šipkom ili bez?hehe onda 53kg
Komentarisu. Kada je prosle godine bio zemljotres u Kraljevu na jednom domacem bodibilding forumu su posetioci pored uobicajnih postova o tome da li su im prilikom potresa osteceni proteini i pehari sa takmicenja :woohoo: morali da spomenu i Fejsbuk i tipu koji je dobio racunar kao nagradu za najbrzi status na doticnoj mrezi.Hmm, dal na nekom fitnes forumu u njihovoj svastari komentarisu racunare?
OBRENOVAC, 3. novembar 2010, (Njuz) – Srđan Đurđević (23) iz Obrenovca dobiće na poklon laptop od kompanije Fejsbuk, kao nagradu za najbrži status na ovoj društvenoj mreži vezan za sinoćni zemljotres, čiji je epicenter bio u okolini Kraljeva.
-Spremao sam se za spavanje i taman sam hteo da napišem „Idem na kunt“, kada sam osetio potres. Trebalo mi je sigurno dve-tri sekunde da ukapiram o čemu je reč, da bih onda napisao „Zemljotres!!!“. Srećom, na drugom prozoru mi je bio otvoren Jutjub, a dok sam pisao status, setio sam se pesme Li Mena, koju sam odmah pronašao i čiji sam link iskopirao. Negde u tom trenutku u sobu mi je uletela keva u spavaćici koja je vrištala da se pomerim od prozora i stanem pored nosećeg zida, povukla me je za rame, i malo je falilo da promašim opciju „šer“- kaže Srđan, koji je rekao i da je ga je ova vest načinila poznatim, i da je u posednja tri sata dobio preko 30 „frend rikvesta“.
Za dlaku je izbegao tragediju jer umalo zbog keva koja je vristala i trazila da stane pored noseceg zida nije promasio opciju šer i ostao bez laptopa
eeee, zato sam ja ugasio FB pre 2 meseca.
i stavio 20 zastita da ne mogu da dodjem do njega (ako se slucajno predomislim)