mipko
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 07.05.2009.
- Poruka
- 1.309
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
I7 920 D0 @ 3.6GHz
Motherboard:
EVGA E760
RAM:
6x2GB Mushkin Redline 6-7-6-18-1
VGA & cooler:
2 x EVGA GTX 580, EVGA GTX 285 Classified
Display:
Lenovo L220X
HDD:
2XSSD 128GB Kingoston V+ 2nd gen RAID 0
Sound:
Asus Xonar Essence STX
Case:
Lian Li 2120b
PSU:
Antec HCP 1200
Optical drives:
LG
Mice & keyboard:
Logitech Illuminated
OS & Browser:
Windows 2008R2
Other:
Akitio Taurus Mini LCM – Portable Dual Bay RAID Enclosure
Zelim, odnosno mislim da vam dugujem info o daljem razvoju situacije sa mojimm AX1200; nakon onog prvog agresivnog obracanja.
Sve u svemu kako vreme odmice, shvatam da sam previse dramaticno pristupio i previse licno pristupio svemu tome i da zapravo sam snosim krivicu za ovu mucnu situaciju ja ne Corsair. Sasvim je realno i moguce dobiti 2 falicna PSU iako ne pripadaju istom lot i nemaju ni priblizno iste ser#. Dakle imate etalon baksuzluka na forumu 1 Mipko.
Sto se tice napajanja Corsair priznaje garanciju i zamenice mi napajanje posto ga nisam otvarao:
pozdrav
M.
Sve u svemu kako vreme odmice, shvatam da sam previse dramaticno pristupio i previse licno pristupio svemu tome i da zapravo sam snosim krivicu za ovu mucnu situaciju ja ne Corsair. Sasvim je realno i moguce dobiti 2 falicna PSU iako ne pripadaju istom lot i nemaju ni priblizno iste ser#. Dakle imate etalon baksuzluka na forumu 1 Mipko.
Sto se tice napajanja Corsair priznaje garanciju i zamenice mi napajanje posto ga nisam otvarao:
To je odgovor support engineera. RAM GUY je takodje odgovorio na forumu:Dear Mirko,
Thank you for contacting Corsair!
As long as there isn't any sign that you have opened the power supply then it should be ok. We can still replace it for you.
Thank you!
Obavestavacu vas o daljem razvoju situacije.I have sent customer service a message to set up a different type of RMA for you we want to take a look at that PSU here at the main office. But our customer service has already left for the day, but you should get an email tomorrow morning no later than about 1:00 PM Pacific Time. Please let me know if they do not contact you.
pozdrav
M.
Poslednja izmena: