Verovatno je mislio, na to budale, promaklo mimislim da je audiofreak mislio na ono budale... sto se tice izgleda ukusi su razliciti, ne verujem da je to napisao zato ste je tebi kuciste ruzno, a njemu lepo
Hehehe!E, ako si mu rekao. :
Slazem se za HAF, ni malo mi se ne svidja!Sto se tice dizajna, tebi se mozda ne svidja ali u poredjenju sa recimo HAF 932 ovo kuciste je Tricia Helfer.
Na kraju, minimalizam u dizajnu je uvek bolji nego nacifranost i kich. Ko ceni kich, sljokice i cirkone samo pokazuje sopstveni nedostatak ukusa.
Hehehe, dobar stos!Jednom dadoh 230€ za prazno kućište, i nikad više
Mislim da si duže čekao da ti ga isporuče :kokice: nego što se zadržalo kod tebe.Ili grešim?Jednom dadoh 230€ za prazno kućište, i nikad više
Paaa, vrlo blizu... Tako nekako, možda je jedno nedelju dana duže bilo ovde kod mene nego što je putovaloMislim da si duže čekao da ti ga isporuče :kokice: nego što se zadržalo kod tebe.Ili grešim?
Мислим да си у праву... гледао сам неколико пута atcs поред haf-a... тако да му 800D дође негде на исто.^
Gabariti su od prilike kao i CM ATCS 840, bar mi deluje ovako kad stoji pored HAF-a 932.