Kudjowan
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 30.01.2010.
- Poruka
- 81
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
amd dual core- 4200+
Motherboard:
M25GT4- SOG
RAM:
2 Gb, ddr2
VGA & cooler:
Palit 8800 gtx
Display:
Samsung SyncMaster B2230
HDD:
WD 500 Gb
Sound:
5. 1 genius 5050
Case:
CODEGEN BRIZA 6099 BLACK, light modding
PSU:
chieftec 650 w
Optical drives:
combo i dvd rw
Mice & keyboard:
genius gamer i neka A4 tastatura
Internet:
SBB
OS & Browser:
xp
Zdravo svima!
Objasnicu detaljno, jer ne znam moze li krace!
Pre par dana, instalirao sam neke video codec- e! Odradio to, ostavio komp i sve sto sam radio na nekih sat vremena. Kako sam bio ulogovan na virtuelnu zarazu zvanu facebook, kada sam osvezio stranu, izbaci mi obavestenje da sam izlogovan i da se opet ulogujem.
Ok, odradim to, kad ono...
Izbaci mi obavestenje da mi je racun privremeno blokiran, iz bezbednosnih razloga i da moram da verifikujem svoje podatke, u cetiri koraka.
(od kada to fb radi?)
A RAZLOG TOME je bio sto izgleda imam virus na svom racunaru.
Kaze mi da moram da skeniram sistem, sto sam i odradio sa nodom 32 i gle cuda, zaista nasao neki virus (nisam zapamtio ime) !
Virus karantirao, poslao na analize i obirsao.
Fb, uz dalje korake vratio u normalu, bla, bla.
E sad dolazi tricky part!
Od tog momenta mi izbacuje obavestenje, mala ikonica za mrezu NETWORK TEMPORARLY DISABLED OR NO CONECTIVITY!
A net normalno radi.
Osim , sto se sam ugasi kada ostavim upaljeno sve, osim monitora, da nesto skida preko torenata, kada se net sam gasi.
POkusavao sam da sredim to obavestenje, ali sve sto znam, nije pomoglo, ikonica i dalje stoji.
A sledeca caka je da mi se sistem UZASNO sporije dize, CAK I NAKON REINSTALACIJE istog!
Dakle, isto obavestenje za mrezu i dizanje sistema.
S tim sto nisam jos utvrdio da li se gasi mreza, jer sam sinoc sve odradio.
E DA!
MIs genius, koji koristim, ni njegovi driver- i ne rade. Ne podrzava ni scroll cak, a komoli ostale dugmice koje ima. Tek kad obrisem njegove drajvere, proradi scroll...
Da mi se taj virus nije zapatio i na d i e particiji,pa da moram sve da brisem?
Dakle, nisam umeo krace i izvinjenje na tome, ali eto- ANYONE HELP?
:kokice:
Objasnicu detaljno, jer ne znam moze li krace!
Pre par dana, instalirao sam neke video codec- e! Odradio to, ostavio komp i sve sto sam radio na nekih sat vremena. Kako sam bio ulogovan na virtuelnu zarazu zvanu facebook, kada sam osvezio stranu, izbaci mi obavestenje da sam izlogovan i da se opet ulogujem.
Ok, odradim to, kad ono...
Izbaci mi obavestenje da mi je racun privremeno blokiran, iz bezbednosnih razloga i da moram da verifikujem svoje podatke, u cetiri koraka.
(od kada to fb radi?)
A RAZLOG TOME je bio sto izgleda imam virus na svom racunaru.
Kaze mi da moram da skeniram sistem, sto sam i odradio sa nodom 32 i gle cuda, zaista nasao neki virus (nisam zapamtio ime) !
Virus karantirao, poslao na analize i obirsao.
Fb, uz dalje korake vratio u normalu, bla, bla.
E sad dolazi tricky part!
Od tog momenta mi izbacuje obavestenje, mala ikonica za mrezu NETWORK TEMPORARLY DISABLED OR NO CONECTIVITY!
A net normalno radi.
Osim , sto se sam ugasi kada ostavim upaljeno sve, osim monitora, da nesto skida preko torenata, kada se net sam gasi.
POkusavao sam da sredim to obavestenje, ali sve sto znam, nije pomoglo, ikonica i dalje stoji.
A sledeca caka je da mi se sistem UZASNO sporije dize, CAK I NAKON REINSTALACIJE istog!
Dakle, isto obavestenje za mrezu i dizanje sistema.
S tim sto nisam jos utvrdio da li se gasi mreza, jer sam sinoc sve odradio.
E DA!
MIs genius, koji koristim, ni njegovi driver- i ne rade. Ne podrzava ni scroll cak, a komoli ostale dugmice koje ima. Tek kad obrisem njegove drajvere, proradi scroll...
Da mi se taj virus nije zapatio i na d i e particiji,pa da moram sve da brisem?
Dakle, nisam umeo krace i izvinjenje na tome, ali eto- ANYONE HELP?
:kokice:
Poslednja izmena: