salebus
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 04.10.2010.
- Poruka
- 164
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
elektro svesam uradio uspesno i rutovao samtel pomoglo mi je to sto sam nasao tutorijal zarutovanje ali stari i sve zavrsio jer u novom je preskocen korak kuvanja samo vezano za ovu pricu gorekad odredim tu particiju i zavrsim sve da mogu da instaliram apk sa kartice kako da vratim tu patriciju jer sam uzeo vecu karticupa mi je sad stara manja za pola giga jer sam je podelio zbog app2sd?e rutovanje je super stvar sad imam i live wallpapers i jos dosta toga jedino sto mi se ugasio telefon dva puta zabode i dok ne skinem bateriju nemoze da se upali nadam se da to nece biti cestoako hoces app2sd trebas da odes u recovey mod(ako je tel upaljen onda u samdroid tools pa u reboot pa reboot to recovery a ako nije onda drzis volume down,call i end call dugme i drzis dok ti se ne pojavi recovery)kad si usao u recovery udjes u partition sdcard i izaberes da ti napravi dodatnu particiju na kartici(izbrisace ti sve sa kartice)..nakon sto si izabrao neku i sacekao da je napravi treba da restartujes tel...pokreni samdroid tools pa idi na app2sd i ako ti nije obelezeno enable app2sd ti ga obelezi i restartuj telefon..sad je sve programe prebacio na karticu tako da ti preporucujem da instaliras neki home program u system ako kojim slucajem budes vadio karticu da ipak mozes da koristis telefon(ako izvadis karticu gube ti se svi programi sve dok je ne vratis u tel)