Koje godine?Ima li neceg novog u vezi povecanja brzina u Nisu? Kada sam pre nesto manje od mesec dana isao do SBB-a, odgovor je bio "bice u julu"...
http://www.sbb.rs/Vesti/1656/NOVE+BRZINE+U+CENTRALNOJ+I+JUZNOJ+SRBIJI.shtmlOd 1. oktobra, brzine internet paketa biće izjednačene u svih 28 gradova u kojima SBB pruža svoje usluge, tako da će na raspolaganju biti najbrži i najkvalitetniji kablovski internet brzina do 16Mb/s. Svi korisnici u Centralnoj i Južnoj Srbiji, kako postojeći, tako i novi, dobiće time više nego duplo brži internet, po nepromenjenim cenama.
Pored toga, korisnici u Nišu, Kragujevcu, Kikindi i Somboru dobiće mogućnost korišćenja Turbo paketa od čak 30 i 60 Mb/s, koji su do sada bili dostupni samo u Beogradu, Novom Sadu i Zrenjaninu.
Gde to ima? Ili si se nadao da cesh imati 8Mbps za te novce?eh, ja se ponadao da ce i meni duplirati brzinu... 8Mbps za 1350din
I ja isto. Ja od oktobra krecem sa 4Mbps sa 8Mbps koliko sada imam. Isto sam pomislo. Jeste lepo imati u nekim momentima 8Mbps ali sam shvatio da su isti retki i da dzabe bacam novac...eh, ja se ponadao da ce i meni duplirati brzinu... 8Mbps za 1350din
Same here, samo za nijansu veci UP i nishta vishe od toga...Meni je 12Mbit za 2700 dinara skroz ok, ne treba brže
Realno Trampio bih 16Mbit za recimo 3/3 Mbit o'ma Proshlo me je vreme backupovanja interneta A i ovo shto sam izbeckupovao nisam stigao da pregledam sve...Same here, samo za nijansu veci UP i nishta vishe od toga...
Bilo bi dobro da proshire ponudu I da naprave vishe paketa! Tipa 2/2Mbit da bude iste cene kao i 8Mbit/384 Kbit i sl.Pa realno SBB kad bi to hteo da uradi i mogo bi,buduci da su sad uzeli svoj link i da vise apsolutno ne zavise od telekoma e sad druga je stvar sto to nece,jer im je neisplativo
Ne...Recite mi samo,jer vam je u tu cenu ukljucena i pretplata za kablovsku??
Fala bogu setili se da i mi postojimo..Od 1. oktobra, brzine internet paketa biće izjednačene u svih 28 gradova u kojima SBB pruža svoje usluge, tako da će na raspolaganju biti najbrži i najkvalitetniji kablovski internet brzina do 16Mb/s.
Svi korisnici u Centralnoj i Južnoj Srbiji, kako postojeći, tako i novi, dobiće time više nego duplo brži internet, po nepromenjenim cenama.
fala
Kako moze biti povoljniji sto se tice cene a ne i brzine? Valjda gledamo koliko brzine dobijemo za koliko para? Onda bi Telekom ADSL bio najpovoljniji ako pogledamo onaj njihov arhaicni paket 256/64kbps ako ga imaju i dalje..fala
E pa onda je trenutno Ikom najpovoljniji sto se tice cene,al sto se tice speed-a SBB je mama(ili tata )