Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Dobar dan imam problem , kupio sam novu graficku Rx 580 8gb xfx i kad palim komp bez glaficke sve normalno se okrecu ventilatori od napajanja i procesora ali kada ubacim graficku i upalim komp nece ni da se upali...
procesor :ryzen 3 1300x
maticna:a320m-k
8gb ram
Imam Dilemu da li da uzmem monitor Iiyamu X2783HSU-B3 koji je 27 Inča i 75 Herca košta 24 000 Dinara ili LG 24GL600F-B koji je 23 Inča Ali 144 Herca i košta 25000 Dinara. Budžet Mi nije Nešto velik Do 29 000 Dinara. Recite Mi Koji od Ova Dva ili mi Prporučite Neki, Mogu da Dodam Još 2 3 Hiljade Dinara od Roditelja. Hvala Unapred!
Pozdrav drug. Bio bih ti zahvalan ako bi mogo da mi kazes kako da resim ovaj problem sa updejtom! Media creation tool da li on ponovo instalira windows i da li se brise sve ... Ili ima varijanta da se preskoci tj da sacuva desktop sve kako je bilo Sve sam varijante pokusao i rename software distribution, i kompletni dism preko CMD-a nista ne radi od toga ... Unapred hvala!
cumulative update error 0x800f0982
Inace idalje mi nije jasno zasto PCAXE member kad je sve na forumu AXE