• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Nove poruke na profilima

Imam Msi B350 tomahawk. Garancija do 2020 mart. Nije korišćena. Ako te zanima. 115evra
Kako da napisem post??
Dragan.P
Dragan.P
zavisi koji problem imas, ali ako je tipa problem ne znas koji procesor da kupis imas dole sekciju pise hardver pa udjes u maticne ploce, procesor i ram memorije pa sa desne strane ces videti velikim plavim slovima pise POST NEW TRADE, pa u prvoj liniji napises naziv problema ili vec sta mislis da je bitno a dole opises malo detaljnije sta te zanima.
Dule,uzimam nov kompjuter i treba mi pomoc oko maticne i memorije.Procesor mi je ryzen 5 2600x a graficka je gtx 1070. Ako bi mogao da mi predlozis neku dobru maticnu i ram bio bih ti zahvalan.
Pozdrav druže, ako može onaj silverstone filter i joypad za Bg. Plaćam unapred na račun ili post-net, ako je moguće zajedno sa poštarinom.
Treba mi pomoć imam pojacalo yamaha a500 i ne znam koje zvucnike da stavim da li trebaju da budu jaci ili slabiji od pojacala molim pomoć.?!
Pomoć uzimam novi računar u dilemi koji procesor uzeti INTEL ili RYZEN. Unaprijed hvala.
  • Like
Reagovanja: Matke_NIK
M
Matke_NIK
Ryzen sad zavisi zasta ti treba. Moje misljenje je da intel je mnogo skuplji od ryzen-a i da zato nije isplativ.
ES GAMER
ES GAMER
iskreno za gejming i ostalo mislim da je isplativije uzeti ryzen jer je intel prenapuhao cijene pogotovo starije generacije npr 7-edma generacija idalje na cijeni dok ryzen već spustio cijene.
Baja
Baja
Pazi imas ti polovnih intelovih i5 , i i7 do 100 eura naci. A ako zelis bas bas novo da kupis svakako amd r5 2600 moze se naci do 160 e, imas do 200 i neke r7. Ja imam 3240 i3, i ne bi uzimao nov intelov procesor, sto je skupo skupo je, a nema neke velike razlike u performansama.
Pozdrav, video sam da imate post u vezi polomljenih pinova na procesoru od pre par godina pa me zanima da li znate ko to moze da uradi posto imam isti problem sa jednim pinom na procesoru. Hvala unapred i pozdrav!
B
Bogdan75851
A da li je moguce da se upotrebi neki elektroprovodni lepak ukoliko mogu da nadjem tako nesto? I u slucaju da ga stavim direktno u maticnu da li postoji mogucnost da sprzim maticnu ili da upadne u soket i da ne moze vise da se izvadi?
Kobatz
Kobatz
Nisam cuo za to, uvek postoji mogucnost i sem ako nije neki xtrmno skup procesor ili ploca ne isplati se raditi ;)
B
Bogdan75851
Juce sam ga odneo kod zlatara, rekao mi je da moze to da namesti i namestio mi je, pa cu naci neku staru nepotrebnu plocu i da ga testiram, pa ako radi na njoj stavicu ga i u moju.
Vrh