• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Mr.Dzon
    Tako je, ali ima dosta filmova koje ti retosi nisu cackali ,jer su retardi i nisu ih gledali pa je ipak IMDB jedini izvor nekih informacija.
  • V
    Veteran Digitalnog Doba je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Ako nema mejla ni broja prijave, to "poslato" baš i nije neka potvrda. Ja bih sačuvao screenshot, datum i serijski broj, pa im poslao...
  • V
    Veteran Digitalnog Doba je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    Znači Buzz te na kraju ispoštovao maksimalno, vaučer odradio svoje, a ti kupio čarape koje ti ne trebaju. Marketing 1:0 razum.
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Kad budem krecio zovem te!
  • Cika_Kure
    Mislim da IMDb nije neki reper za ocene, a iskreno i drugi su počeli da izbacuju sumnjive ocene... Mislim da je namerno obaranje ocena...
  • Cika_Kure
    Tako je, ali ima dosta filmova koje ti retosi nisu cackali ,jer su retardi i nisu ih gledali pa je ipak IMDB jedini izvor nekih informacija.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je pokrenuo(la) novu temu.
    WTF?! Vilica mi ispala i dalje sam u neverici. Nova oficijelna ekspanzija posle 23 godine, uz pomoc jacih imena/clanova zajednice koji...
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Malo generalizuješ stvari. Niti su sve karte iste,niti su tihe. Pa i tad,iz kutije nove su bile sa lošijim hladjenjem,kao npr ta tvoja...
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Neznam dal si primetio,uporedio sam je sa drugom kartom te generacije,neznam gde si ti video rtx 5090 i slično. Ali lepo razmišljaš...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic info.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ja sa mojom masinom pa teram gran turizmo 2 al sa merakom. Iskreno zadnjih 6 godina me totalno napustila zelja za ozbiljnim gejmingom...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
  • Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na L@l0 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Od cega ona da se greje hahahah... ? Trosi verovatno ko sijalica. Kaze on niko je nije otvarao xD Legenda kaze da se do pre par...
  • Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Uzeo tu za komšiju,i njegov budzet jbg...Jbg ne daju svi par iljada evra za pc,što kaze BMW gore neko i zida. No,gledam ovu nitro,nikad...
Vrh