• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Kad budem krecio zovem te!
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Uzeo tu za komšiju,i njegov budzet jbg...Jbg ne daju svi par iljada evra za pc,što kaze BMW gore neko i zida. No,gledam ovu nitro,nikad...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
  • Enigma
    Enigma je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ja sa mojom masinom pa teram gran turizmo 2 al sa merakom. Iskreno zadnjih 6 godina me totalno napustila zelja za ozbiljnim gejmingom...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    4 komada ima povežem.
  • Plauer1
    Plauer1 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    popunio danas formular za produzetak garancije na 5 godina redragon ne dobija se nikakva povratna informacija na email doduse ,kad...
  • AXE
    AXE je pokrenuo(la) novu temu.
    Hisense je u Beogradu predstavio novu generaciju televizora sa RGB MiniLED tehnologijom, uz modele koji donose do 5.000 nita...
    • thumbrgbmini T.jpg
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ja sa mojom masinom pa teram gran turizmo 2 al sa merakom. Iskreno zadnjih 6 godina me totalno napustila zelja za ozbiljnim gejmingom...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Samo bahato... I onda upalis minesweeper/tetris+DLSS5...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    4 komada ima povežem.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na L@l0 poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Bice dobro ako monitor bude radio na tome :ziveli:
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Jel radi dlss5 na ovome :P
  • Dakula74
    Tako je, ali ima dosta filmova koje ti retosi nisu cackali ,jer su retardi i nisu ih gledali pa je ipak IMDB jedini izvor nekih informacija.
  • Dakula74
    Mislim da IMDb nije neki reper za ocene, a iskreno i drugi su počeli da izbacuju sumnjive ocene... Mislim da je namerno obaranje ocena...
Vrh