• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• vladarko
    vladarko je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Hoće li se videti to napajanje?
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Hoće li se videti to napajanje?
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Pa to kad hoceš belo placa se dodatno
  • A
    AroX je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Pa kao valjalo bi da bude belo da se uklapa, lupio sam cenu kao moze i preko, ali nekako procesor je ispod 100 i graficka ispod 100e...
  • A
    AroX je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Kako sad do 60e kad ti onaj rmx kosta 75e :) plus postarina,znači 80e:) Dodaš još 20e i kupiš fsp vita gm 750w,10 god garancije. Ono...
  • Enigma
    Kako sad do 60e kad ti onaj rmx kosta 75e :) plus postarina,znači 80e:) Dodaš još 20e i kupiš fsp vita gm 750w,10 god garancije. Ono...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Lc 500/600 h-12 tradicionalne imaju kratke eps kablove. Poslato sa LLY-LX1 pomoću Tapatoka
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na AroX poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Pa uzeo sam novo belo kuciste, imam u drugom pc-u LC power 500, i kabl ne moze dohvatiti 8 pinac za cpu, pa mi je neophodno novo da...
  • A
    Pa uzeo sam novo belo kuciste, imam u drugom pc-u LC power 500, i kabl ne moze dohvatiti 8 pinac za cpu, pa mi je neophodno novo da...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Matoro ti do,što kazu 10 god. Pre bi rizikovao za 40-50e,ako se gleda jeftinije da se prodje ,a da bude te snage. Imaš ovako nešto,bolje...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Pa onda kupi kad ti bude trebalo... Naćeš nešto bolje i mlađe kad ti bide trebalo.
  • Enigma
    Onda bolje novo sa manje snage.Licno meni je mnogo staro,da je par god bilo bi fino
  • Enigma
    To su gore eps kablovi,on ih zove za matičnu ploču,jer konta da ide u matičnu ploču. Pcie kablovi su svi bili pigtail na tom modelu
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na L@l0 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    znam, to su osmopinci ali 6+2 sa duplim racvanjem. a corsair je tih godina barem, isporucivao i 2 cista osmopinca bez racvanja. sve je...
  • A
    Mislis da uzmem ovo? Pa nije mi neophodno novo da uzimam, potrebno je za 5600x i 1070, eventualno kasnije bih ubacio jacu grafu u tu...
Vrh