• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Matoro ti do,što kazu 10 god. Pre bi rizikovao za 40-50e,ako se gleda jeftinije da se prodje ,a da bude te snage. Imaš ovako nešto,bolje...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    • 1789039142779.png
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na L@l0 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    mislim da je on bas ta dva naveo kao osmopinske (za graficku) iako i meni deluju kao EPS ali uopste nisam siguran iz ovog ugla. ako...
  • vladarko
    @L@I0: izgleda da različito nazivamo iste kablove. :d Ali, da ne bude nesporazuma: vidim ili mislim da vidim 2 osmopinska kabla za...
    • 1789036946263.png
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Kondenzatori nisu večni. Unutra je elektrolit koji se vremenom suši. Po meni preskupo za to godište.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Napajanje proizvedeno pre više od 10god.
  • A
    AroX je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Da mi treba - kupio bih ga. Sačekaj i mišljenje @Enigma
  • A
    AroX je reagovao(la) na L@l0 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Upade ovaj spamer.. @AroX Koliko znam to je vrhunsko modularno napajanje , jer ja imam slicno samo 850w platinum. Ali ne vidim medju...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Plauer1 poruku u temi Blic razmišljanja sa Wow Wow.
    mozda bi trebala i tema tipa - iskustva sa trgovcima al hteo sam da zavrsim pricu - ispostovali me iz buzz-a maksimalno i sve sredili...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    @L@l0: vide se eps kablovi na prvoj fotografiji, ali se slažem: treba proveriti sa prodavcem šta tačno prodaje. Da se ne razmišlja da li...
  • vladarko
    @L@l0: vide se eps kablovi na prvoj fotografiji, ali se slažem: treba proveriti sa prodavcem šta tačno prodaje. Da se ne razmišlja da li...
  • Plauer1
    Plauer1 je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    mozda bi trebala i tema tipa - iskustva sa trgovcima al hteo sam da zavrsim pricu - ispostovali me iz buzz-a maksimalno i sve sredili...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Da li može da se izmeni naziv teme https://axe.rs/forum/threads/smesne-slike-2026.55246/ u smešne i zanimljive slike 2026 ?
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Plauer1 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    ako je u duhu foruma moze i - sta radite/sta ima
  • Plauer1
    Plauer1 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    ako je u duhu foruma moze i - sta radite/sta ima
Vrh