• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi tastatura za mrak.
    Nije obavezno iskoristiti sve mogućnosti te tastature. :D Čak ni na svojoj tastaturici nisam to programirao. :d
  • Plauer1
    Plauer1 je odgovorio(la) u temi tastatura za mrak.
    juce sam iz radoznalosti skinuo softver za tastaturu .i sad vidim ima to makro nesto da se podesava ... nemoj da se cimas .ako kupim...
  • V
    Veselin je odgovorio(la) u temi tastatura za mrak.
    Ma to zeza mene :)
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi tastatura za mrak sa Like Like.
    Ja razumem da imaš komponente na prodaju, ali... Čemu to u temi koja nema veze s tim? :)
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi tastatura za mrak sa Like Like.
    Nekad su to prečice za radnje koje proizvođać pretpostavlja da su česte: copy, paste, mute, glasnije, tiše, digitron (da možeš da...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Najzad stigao da preuzmem! 5,96 € (2 komada) + 333 RSD harač.
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na vladarko poruku u temi tastatura za mrak sa Like Like.
    Ja razumem da imaš komponente na prodaju, ali... Čemu to u temi koja nema veze s tim? :)
  • vladarko
  • vladarko
    Nekad su to prečice za radnje koje proizvođać pretpostavlja da su česte: copy, paste, mute, glasnije, tiše, digitron (da možeš da...
  • V
    Veselin je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Najzad stigao da preuzmem! 5,96 € (2 komada) + 333 RSD harač.
  • V
    Veselin je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    U duhu onoga što reče član koga je teško citirati: ako ti hackintosh bude pravio problem - ažuriraj bios. :cool:
  • V
    Nisi cuo za vsync koji radi istu stvar bukvalno samo uz nesto vecu letenciju?
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    U duhu onoga što reče član koga je teško citirati: ako ti hackintosh bude pravio problem - ažuriraj bios. :cool:
  • Plauer1
    Plauer1 je odgovorio(la) u temi tastatura za mrak.
    pojma ja nemam o tim multimedijalnim funkcijama .ako kupim tastaturu "moracu" da naucim ...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Sve radi kako treba, nego imam staru naviku zbog hackintosh-a da radim update BIOS-a :) Sada opet idem da se igram pa sam mislio da...
Vrh