• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• vladarko
    vladarko je reagovao(la) na L@l0 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    ako ti ne pise na tom novom biosu da ima neka prethodna verzija koja je obavezna (trazi sitan tekst i citaj pazljivo i lepo gde je...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Meni ne ali nekima ocigledno da.
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi tastatura za mrak sa Like Like.
    Sad sam ponovo pogledao opis koji sam i prvi put gledao (game centar) - skoro da nema razlike, sem jedne, a čini mi se da je netačna...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Najzad stigao da preuzmem! 5,96 € (2 komada) + 333 RSD harač.
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Mora platiš jbg,deriii..bacaj u kantu predhodnu generaciju...novo,novo...ocu neku novu tehnologiju,dal lažna ili ne koga briga
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi tastatura za mrak.
    Sad sam ponovo pogledao opis koji sam i prvi put gledao (game centar) - skoro da nema razlike, sem jedne, a čini mi se da je netačna...
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
  • Enigma
    Enigma je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Plauer1 poruku u temi tastatura za mrak sa Like Like.
    sutra cu mozda do gigatrona u rajicevoj ,imaju obe pa cu videti na licu mesta ... ako budem imao snage (veceras idem na svirku DLM )...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    • 1000009403.jpg
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Mora platiš jbg,deriii..bacaj u kantu predhodnu generaciju...novo,novo...ocu neku novu tehnologiju,dal lažna ili ne koga briga
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Зато што раде како им је брже, исплативије, ефективније.. Тесто за праву наполитану мора да ферментира 24-48 сати, има више воде и...
  • voodoons
    voodoons je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Čoveče, šta bi bilo da imate picerije? Najbolje Pizze u daljoj okolini… Sent from my iPhone using Tapatalk
  • V
    Veteran Digitalnog Doba je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Pitanje u vezi update-a BIOS-a. Da li smem direktno sa 3621 na 3644 s obzirom da postoji par verzija između (3631 Beta verzija, 3634...
  • V
    Veselin je reagovao(la) na L@l0 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    ako ti ne pise na tom novom biosu da ima neka prethodna verzija koja je obavezna (trazi sitan tekst i citaj pazljivo i lepo gde je...
Vrh