• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• V
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Sve radi kako treba, nego imam staru naviku zbog hackintosh-a da radim update BIOS-a :) Sada opet idem da se igram pa sam mislio da...
  • V
    Pitanje u vezi update-a BIOS-a. Da li smem direktno sa 3621 na 3644 s obzirom da postoji par verzija između (3631 Beta verzija, 3634...
    • 1788518660029.png
  • Riddick
    Riddick je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Love Love.
    Meni to lici na zmaja. :D
  • V
    Veselin je reagovao(la) na L@l0 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    gigabyte bih ja izbegavao uvek osim ako se ne radi o Aorusu, a i sa njima bih bio jako oprezan. imao sam u proslosti 2 njihove karte...
  • Plauer1
    Plauer1 je odgovorio(la) u temi Šta slušate sada... ?.
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na L@l0 poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Isto sada sto rade sa tim dlss5 a to je ta promocija na sve strane, pun ga je yt, hype je na vrhuncu... su radili i sa ray tracingom...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Јеси користио Данубис ? Ја сам правио са 80% хидратације без проблема.. Корица је увек била хрскава и испечена, пица није била водена...
  • Plauer1
    Plauer1 je odgovorio(la) u temi tastatura za mrak.
    sutra cu mozda do gigatrona u rajicevoj ,imaju obe pa cu videti na licu mesta ... ako budem imao snage (veceras idem na svirku DLM )...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi tastatura za mrak sa Like Like.
    Ima razlike, na prvi pogled na opis koje je dao prodavac. Poslato sa LLY-LX1 pomoću Tapatoka
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Prijatelju... U 2026 oni nas i dalje vraćaju na 1080p gaming... Umesto da možemo uz dobru optimizaciju i ajde dlss/fsr da vozimo sve na...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Ne slusajte ovoga sto je izdao nevidiju, pa potom parfeme i rucne satove. Sad koristi AMD, dezodoranse i zidne satove. :troll:
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Prijatelju... U 2026 oni nas i dalje vraćaju na 1080p gaming... Umesto da možemo uz dobru optimizaciju i ajde dlss/fsr da vozimo sve na...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi tastatura za mrak.
    Ima razlike, na prvi pogled na opis koje je dao prodavac. Poslato sa LLY-LX1 pomoću Tapatoka
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Na to sam i ja jutros naleteo kad sam napisao 30 FPS here we come :D
  • V
    I ova je među najjeftinijim RX 9060 XT 16GB (javiće se kolege da kažu da li je dobar model)...
Vrh