• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Ja sam igrao konzole 30fps, sigurno ima neki razlog i nisam ulazio detaljnije zašto je tako, ali tih 30 ne može da se poredi sa ovih 30...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Ja sam igrao konzole 30fps, sigurno ima neki razlog i nisam ulazio detaljnije zašto je tako, ali tih 30 ne može da se poredi sa ovih 30...
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Znaci sad svi igramo sa konzole 30fps lock. :appl: Oko cega li ce se sad voditi rasprave. :rolleyes:
  • Marvox
    Marvox je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    @Marvox Dobro obrati pažnju ovih dana pri kupovini grafičke, zato što je Nvidia najvila povećanje cena i naši prodavci povećali sve...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Po ovim procenama sa hw unboxed na 9070 bi možda moglo sa dlss5 u 60 FPS, ako mi je FPS bez njega 120. Ima igara koje bi onda mogle s...
  • Marvox
    Marvox je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    https://www.itsvet.com/graficka_karta_xfx_swift_radeon_rx_9060_xt_oc_triple_fan_gaming_edition_16gb_rx_96ts316b7-pdaa1-25.i?id=6978
  • Marvox
    Marvox je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    https://www.monitor.rs/graficke-karte/XFX-RX-9060XT-Swift-OC-Gaming-Edition-16GB-GDDR6-128bit-2xDP-2xHDMI
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Prijatelju... U 2026 oni nas i dalje vraćaju na 1080p gaming... Umesto da možemo uz dobru optimizaciju i ajde dlss/fsr da vozimo sve na...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Još je ovo u igri koja tera preko 100 na low end kartama. Ima dalje u klipu kako bi to izgledalo u zahtevnijim igrama gde imaš 80-90 bez...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Aj što su ga dirali... Nego što mu nisu platili to nepristojno diranje... :troll:
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Boze sacuvaj kakva pitanja. Sad bih cak bio i uvredjen kao bih bio fan nVidije. Po mom misljenju mislim da AMD cak nema odgovor ni na...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Nemoj jos i ti da diras AMD ekipu, dosta ih je unezverila NV sa DLSS5 jos im ti stajes na muku.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Ajd sto AMD ne zna da napravi karte vec ne zna ni drajvere. :troll: ATI je pravi Radeon.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na L@l0 poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Ko mi diro Dom1na0R-a, smesta da se javi direktoru!
Vrh