• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    daj te rafale da se igramooo :D:mir
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    daj te rafale da se igramooo :D:mir
    • 2537590_79.jpg
    • 2537590_80.jpg
    • 2537590_61.jpg
    • 2026-08-27-22-39-54.jpg
    • 2026-08-27-22-47-15.jpg
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Nisi u materiji da bi pisao, skoro sve novije igre imaju RT samo softverski, jer se bejkovane mape i realno svetlo ne kombinuju zato ti...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi The Witcher 3: Wild Hunt.
    Sad sam pogledao, pošto nisam igrao od kraja 2020, propustio sam brdo pečeva, gde su između ostalog s*ebali i kameru. Ipak ima u...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi The Witcher 3: Wild Hunt sa Like Like.
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi The Witcher 3: Wild Hunt.
    • Screenshot 2026-08-28 01-37-49.png
    • Screenshot 2026-08-28 01-37-52.png
    • Screenshot 2026-08-28 01-37-53.png
    • Screenshot 2026-08-28 01-37-55.png
    • Screenshot 2026-08-28 01-37-56.png
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi The Witcher 3: Wild Hunt sa Sad Sad.
    E sad sam učitao sejv sa PS4 na PS5 (***ada živa, čak se ni trofeji ne prenose), i ovo je presek, ipak sam ja preko 117 sati zagazio, a...
  • Prolece93
    Prolece93 je odgovorio(la) u temi Grand Theft Auto VI.
    Nije lose ali nije ni dovoljno dobro
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi The Witcher 3: Wild Hunt.
    E sad sam učitao sejv sa PS4 na PS5 (***ada živa, čak se ni trofeji ne prenose), i ovo je presek, ipak sam ja preko 117 sati zagazio, a...
    • 26901.jpg
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    Mislio sam na polovnu memoriju. A za dinar nisam video da se prodaje. Na kp (tržište, što bi ti rekao) pokvarene stvari prodaju sa...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na EmeraldCube poruku u temi Blic razmišljanja sa Like Like.
    Ma necu da komentarisem. Uzeo sam novi 9700x i b850 steel legend za 300 eur Ovi naši KP pilićari misle da smo svi budale i da ćemo...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na EmeraldCube poruku u temi Blic razmišljanja sa Like Like.
    KP ima jako loše filtere, pogotovo ako se oslanjas samo na search U suštini treba da implementiraju neku varijantu fuzzy searcha ili da...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Grand Theft Auto VI.
    Odgledao NF gameplay trailer... Navodno uhvacen na regularnoj PS5-ici, nije delovalo da je 60fps-a ali svakako je izgledalo impresivno...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Ljudi raspravljate o starim stvarima koje se nece vratiti, RT ili negde Lumen u enginima se nece povuci ili biti napusten od strane...
  • EmeraldCube
    EmeraldCube je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    KP ima jako loše filtere, pogotovo ako se oslanjas samo na search U suštini treba da implementiraju neku varijantu fuzzy searcha ili da...
Vrh