• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• EmeraldCube
    EmeraldCube je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    Ma necu da komentarisem. Uzeo sam novi 9700x i b850 steel legend za 300 eur Ovi naši KP pilićari misle da smo svi budale i da ćemo...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    Što, naopako? Mislim da sam skoro pazario 2x16 GB pc3200 za 13.800. dinara. Verovatno može jeftinije da se nađe.
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Meni ne ali nekima ocigledno da.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Zeza se čovek i podj*bava baš tu želju da se brani određeni tabor, opravda kupovina kroz brojanje fps-a i teranja mak na konac...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Pazi bre ti sta pricas :box: DLSS 4.5 je zakon. Kakav FSR i ostala bUranija. AMD u najavi da sustigne DLSS 4.5 do kraja 2035 godine...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Pazi bre ti sta pricas :box: DLSS 4.5 je zakon. Kakav FSR i ostala bUranija. AMD u najavi da sustigne DLSS 4.5 do kraja 2035 godine...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je reagovao(la) na L@l0 poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Ne zasmejavaj me molim te... Jedva primetljivo i to, ironicno - najvise u staticnim scenama. Al dobro, tech tjuberi vas naucili da je...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Ne znam šta su radili ali sve te refleksije ubiše imerziju. Iskaču i gde treba i gde ne treba. Mada u igrama sa baš nabudženim RT-om i...
  • R1zl4
    Prodaje se dobro ocuvano i ispravno pojacalo iz naslova. Uredjaj i naponski kabl, bez originalne kutije (zato je i cena niska). Prodaje...
  • AXE
    AXE je pokrenuo(la) novu temu.
    Stigao AVAX! Sekiraši, imali smo prilike da testiramo AVAX tastature. AVAX je novi brend na tržištu i možete ga naći samo u Game Center...
    • AVAX_GM02_GM03_PRO T.jpg
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi The Witcher 3: Wild Hunt.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic info sa Like Like.
    ^ Meni je sumanuta cela ta prica oko RT-a i PT-a, sto se vidi iz datih primer - pa jbt ko ce to da zagleda od nas obicnog plebsa dok...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na L@l0 poruku u temi Blic info sa Like Like.
    @Mr.Dzon Ne to nije razlog. Graficke ni dan danas nisu udarile u plafon iako su sve vece i sami cipovi Moze to da se napravi da ima...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Mislim da cemo tek da dobijamo lose optimizovane i producirane igre "kao na traci" kada bude krenula veca upotreba AI-a u industriji...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Ne znam šta su radili ali sve te refleksije ubiše imerziju. Iskaču i gde treba i gde ne treba. Mada u igrama sa baš nabudženim RT-om i...
Vrh