• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Ne znam šta su radili ali sve te refleksije ubiše imerziju. Iskaču i gde treba i gde ne treba. Mada u igrama sa baš nabudženim RT-om i...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Bavio se Steva iz HWUnboxed tom problematikom - da, jesu prerano pustili jer su ocigledno udarili u plafon sa performansama koje su...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Blic info sa Like Like.
    CP2077 sav blješti ko ukras za jelku od refleksija. Možeš maltene da se ogledaš na gumi od auta koliko sve to neprirodno izgleda.
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic info sa Like Like.
    CP2077, za koga se svi hvataju oko primera i u recenzijama, meni licno izgleda "plasticnije" uz upaljen RT. Famozni Metro Exodus, prvi...
  • Uruk
    CP2077 sav blješti ko ukras za jelku od refleksija. Možeš maltene da se ogledaš na gumi od auta koliko sve to neprirodno izgleda.
  • Mr.Dzon
    CP2077, za koga se svi hvataju oko primera i u recenzijama, meni licno izgleda "plasticnije" uz upaljen RT. Famozni Metro Exodus, prvi...
  • Uruk
    Kol'ko sam ja razumeo to je neki alat ili tehnologija koja rešava osvetljenje, senke i refleksije maltene jednim klikom, a pre je za to...
  • Mr.Dzon
    ^ Meni je sumanuta cela ta prica oko RT-a i PT-a, sto se vidi iz datih primer - pa jbt ko ce to da zagleda od nas obicnog plebsa dok...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi ASUS ROG Swift OLED PG27UCWM.
    Mislim da sam već jednom primetio da pominjete da je odnos dijagonala na monitoru 16:9, pa bih zamolio za objašnjenje koja dijagonala je...
  • B
    Bjn97 je pokrenuo(la) novu temu.
    Pozdrav ekipi na forumu, Imam problem sa aktivacijom Resizable BAR opcije na svom sistemu, pa bi mi dobro došla pomoć ili savjet ako je...
    • 20260827_133028.jpg
  • AXE
    AXE je pokrenuo(la) novu temu.
    Ne znam šta bismo vam rekli... Kreirana da proslavi 20. godišnjicu ROG-a, ROG Crosshair X870E Edition 20 kombinuje kultni dizajn...
    • ASUS_ROG_Crosshair_X870E_20_edition T.jpg
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na L@l0 poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Nece ih srediti dokle god koriste denoisere a koristice ih stalno. Eno ja u 3D modeliranju ih isto koristim i to bombardujem scenu sa...
  • Uruk
    Nemam pojma onda. Evo i pragmata koristi taj Re endžin i nisam video te probleme sa RT. Mada i deluje da nije tako zahtevno kao onaj...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi The Witcher 3: Wild Hunt.
    Sve je stvar mišljenja, ličnih preferenci i perspektive... Nema apsolutne istine... Osim da mora da se plati porez i da ćemo svi da...
Vrh