• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• AXE
    AXE je pokrenuo(la) novu temu.
    Stvarno drugačiji ASUS ROG Swift OLED PG27UCWM ima odnos dijagonala 16:9 i poseduje nativnu rezoluciju od 3840x2160px, pri osvežavanju...
    • ASUS ROG Swift OLED PG27UCWM_thumb T.jpg
  • AXE
    AXE je pokrenuo(la) novu temu.
    Pristupačni ProArt OLED monitor ASUS ProArt PA279CDV kao što i samo ime kaže pripada ProArt seriji monitora koja je specifična po tome...
    • ASUS_PA279CDV_thumb copyT.jpg
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Ako neko može i treba da sredi te dinojzere za RT to je Nvidia jer oni su i izmislili RT. Za re9 ja sam mislio da su one fleke po licima...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi The Witcher 3: Wild Hunt.
    Ne volim Souls-like naslove... Najbliže sto sam odigrao tom žanru je Star Wars Jedi FO, dvojku tu tek trebam da predjem... I to čisto...
  • Mr.Dzon
    Ostaje da se vidi sa ovim remasterom sta su radili po pitanju borbe a i drugih elemenata u gameplayu - kako ce da izgleda finalni...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Onda to nema veze sa blind testom u stalker 2.0 jer verovatno tamo nisu koristili tu verziju dlss4.5 sudeći po tome kada je izašao. A...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi The Witcher 3: Wild Hunt.
    Borba je definitivno bila najgori deo igre... Ne kažem da je loša (jer nije) ali nije ni 10/10... Tebi je to bilo još uočljivije jer u...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi The Witcher 3: Wild Hunt sa Like Like.
    Ironično meni je dvojka odlična i prelazio sam je 2x...bolje odrađen rpg u smislu izbora I posledica a i ne treba previše da se obrne...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Blic info sa Like Like.
    To je blind test. Ovi što glasaju ne bi trebalo da znaju šta je šta kada im se pusti video.
  • Mr.Dzon
    Ironično meni je dvojka odlična i prelazio sam je 2x...bolje odrađen rpg u smislu izbora I posledica a i ne treba previše da se obrne...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi The Witcher 3: Wild Hunt sa Like Like.
    Nisam imao vremena da učitam sejv, ali sam siguran da sam prešao bar 90% sadržaja. Nisam prešao ceo Blood and vine DLC jer me je smorilo...
  • G
    Gibli je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi BIOS baterija za Asus S451L laptop sa Like Like.
    Probaj ovde, samo pazi da li je konektor sa dva ili 3 pina Beli computers - uvoz i prodaja delova za laptop
  • R1zl4
    R1zl4 je odgovorio(la) u temi BIOS baterija za Asus S451L laptop.
    Probaj ovde, samo pazi da li je konektor sa dva ili 3 pina Beli computers - uvoz i prodaja delova za laptop
  • G
    Gibli je pokrenuo(la) novu temu.
    Laptop zaboravlja datum. Gde bih mogao da nabavim ovakvu bateriju sa slike? Hvala unapred.
    • bios baterija.jpg
  • Ace Rimmer
    Ace Rimmer je reagovao(la) na Sloba87 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Kupljen i7-8700T za lenovo M720q (retro Batocera konzolu).
Vrh