• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Ima razlike, jer kod nestanka struje može doći i zbog prolaska visokog napona, a tada strujna zaštita treba da odradi svoj deo posla...
  • Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na Никола poruku u temi Пијан сам sa Like Like.
    Поздрав екипо. Није ме било 11 година па контам ред би био да се представим. Зовем се Никола Вулић. Имам 45 и по година. Волим пиво...
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Pomoc oko kupovine TV-a.
    Mi ionako ne vidimo ceo panel kad gledamo nešto,vec samo jedan deo,centralni,ili gde se radnja odvija.To je do ljudskog oka,ja gledam...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Pomoc oko kupovine TV-a.
    ima ovo, mada sve se to promeni i prilagodi vremenom: TV Size To Distance Calculator (And The Science Behind It)
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Ima razlike, jer kod nestanka struje može doći i zbog prolaska visokog napona, a tada strujna zaštita treba da odradi svoj deo posla...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Šta slušate sada... ?.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Pomoc oko kupovine TV-a sa Like Like.
    65'. prrporuka. Bićeš zadovoljniji
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Pomoc oko kupovine TV-a sa Like Like.
    Veca, manja ali kauc izmedju onda je manja distanca ali fotelja na plafon ipak je veca distanca. :first: I koja je na kraju distanca...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Pomoc oko kupovine TV-a.
    lol... sada vidim sta sam napisao, ni sebi nisam jasan... kada sam zadnji put merio Distanca gledanja na kojoj sam sada je nekih 2.7m...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na Никола poruku u temi Пијан сам sa Like Like.
    Поздрав екипо. Није ме било 11 година па контам ред би био да се представим. Зовем се Никола Вулић. Имам 45 и по година. Волим пиво...
  • Sloba87
    Sloba87 je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Secam se da sam u jednoj od tema preporucio bas taj UPS, stvarno dobra kupovina za te pare. Ja sam moj CP1500EPFCLCD kupio pre 4 godine...
  • Никола
    Никола je odgovorio(la) u temi Пијан сам.
    Ако неко из модерације чита занима ме зашто дте сакрили тему NBA? Још једна од мојих омиљених тема, нарочито зато што се причало пре...
  • Никола
    Никола je pokrenuo(la) novu temu.
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
Vrh