• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Ok. Vreme nam je onda za temu AMD 10000 serija :D Ali šalu na stranu, znači najrealnije je da očekujemo rdna5 srednju klasu na 3nm i...
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na gx-x poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    "N3E process technology from TSMC " je (glasina) za sledeci desktop GPU. 3nm je, da ne trazite bez veze.
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na Veteran Digitalnog Doba poruku u temi Blic razmišljanja sa Haha Haha.
    Брате, ти не тражиш девојку - ти спремаш албум. Свака симпатија добије по једну песму, па кад се све јаве у исто време, креће турнеја...
  • Marvox
    Marvox je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Ručni satovi sa Like Like.
    Moja skromna kolekcija. Gornji red automatici, donji red quartz Moracu da kupim jos 2 da popunim kutiju.
  • Marvox
    Iz nostalgije odgledao HE-MAN. Vece ****o od novog Supermena... Serija Foundation, nije losa, radjena po knjigama Isaka Asimova. I...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Veteran Digitalnog Doba poruku u temi Blic razmišljanja sa Haha Haha.
    Брате, ти не тражиш девојку - ти спремаш албум. Свака симпатија добије по једну песму, па кад се све јаве у исто време, креће турнеја...
  • Marvox
    Marvox je reagovao(la) na Sloba87 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    danas stigla Arya Stealth v3
  • V
    Veteran Digitalnog Doba je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
  • Marvox
    Marvox je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    poslao sam istu fotku prodavcu pa neka razmišlja da li je poslao dva pakovanja :d
  • V
    Veteran Digitalnog Doba je reagovao(la) na Plauer1 poruku u temi Blic razmišljanja sa Like Like.
    volim vise zena jedna pesma je za jednu ,druga za drugu nemam zenu ni devojku al imam simpatije :vuna::geek::geek: al poenta je da...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Tako je, našao sam ko je. I dalje mislim da je predlog dobar, ali ne znam da li je izvodljiv.
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Smešne slike 2026 sa Haha Haha.
    A da im na svaki njihov post repliciramo adresom onog sa sirom :D
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na pshnd poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Driftuje Fićko po kišurini. :d
  • gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    "N3E process technology from TSMC " je (glasina) za sledeci desktop GPU. 3nm je, da ne trazite bez veze.
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Tako je, našao sam ko je. I dalje mislim da je predlog dobar, ali ne znam da li je izvodljiv.
Vrh