• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Kad izguglaš AMD rdna5 planira baš ovo što je Dakula pričao. Spajanje više tih čipova. Navodno će biti takvi u ps6.
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Tako je ne isplati se jer je profitsa ovim karticama mnogo veci nego da guraju trku sa nvidijom i porave besmisleno skupe kartice sa...
  • gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    nVidia Feynman ide na 1.6nm, sta je AMD zakupio -nemam pojma.
  • Uruk
    Rekli su da im se to ne isplati, verovatno je to i glavni razlog. Sigurno bi bilo mnogo škarta, samim tim i koštalo bi puno, pa su na...
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Tako je, našao sam ko je. I dalje mislim da je predlog dobar, ali ne znam da li je izvodljiv.
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Zato sto Navi ima drugciju arhitekturu,mislim da se kao i kod procesora ici na fazon cipleta. Nvidia sad zavisi od TSMC i smanjenja...
  • tonce
    tonce je reagovao(la) na pshnd poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Driftuje Fićko po kišurini. :d
  • Uruk
    Kad već tako gledaš, a za ovu temu o 9000 seriji, neki navi 50 XXL čip u rdna4 te veličine kao u 4090 bio bi dosta efikasniji perf/w...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Tako je, našao sam ko je. I dalje mislim da je predlog dobar, ali ne znam da li je izvodljiv.
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Smešne slike 2026 sa Like Like.
    Ne secam se, ne bih reko da sam ja to predlozio.
  • V
    Veselin je reagovao(la) na pshnd poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Smešne slike 2026.
    Ne secam se, ne bih reko da sam ja to predlozio.
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Ja slabo igram te mp pucačine, ali ova Gears za sad mi dobro izgleda. Igra se u timu od 4 igrača, pve, mapa je po gradu, zgrade, uske...
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je reagovao(la) na pshnd poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
  • pshnd
    pshnd je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    • The Crew Motorfest2026-8-16-0-0-45.jpg
Vrh