• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Dakula74
    Tu je problem, ti kad alt tabujes on u letu menja rezoluciju. I drugi imaju taj problem, probaj sa HD rezolucijom da igrasi vidi kako se...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Smešne slike 2026 sa Like Like.
    Ne znam da li je to rešenje. Ovaj ko je ovo radio nije od juče na ovom forumu. Primetio sam i ranije da ima dosta novih članova, recimo...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Plauer1 poruku u temi Blic razmišljanja sa Like Like.
    volim vise zena jedna pesma je za jednu ,druga za drugu nemam zenu ni devojku al imam simpatije :vuna::geek::geek: al poenta je da...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Smešne slike 2026.
    Ne znam da li je to rešenje. Ovaj ko je ovo radio nije od juče na ovom forumu. Primetio sam i ranije da ima dosta novih članova, recimo...
    • 1786818262513.png
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Smešne slike 2026 sa Like Like.
    Tuga. @vladarko broj više od 8 :D Makar je dobar kolorit.
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Smešne slike 2026.
    Ovde je jedino resnje ako je moguce da ko ima pristup kodiranju sajta namesti da mora da prodje makar 10 dana od pravljenja accounta da...
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Smešne slike 2026.
    Tuga. @vladarko broj više od 8 :D Makar je dobar kolorit.
    • слика_2026-08-15_195354229.png
  • AlfaRomeo
    Cs igram na 4:3 1280x nesto zab sam sad koliko,a monitor je full hd..
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Strašno je efikasna, 40% brža, a 400% skuplja :D. A i taj superposition je uvek Nvidia sponzorisala. :P. Saće Džon da naklokuje svoju...
Vrh