• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Blic razmišljanja sa Like Like.
    Ustajao bi uvek kad svane, a kad padne noć već bi odavno završio sa svim poslovima. A ne ovako zimi ustaješ noću ujutro u 7, a noć pada...
  • Sloba87
    Sloba87 je pokrenuo(la) novu temu.
    Kupujem polovne, ispravne i odlicno ocuvane slusalice iz naslova. Dogovor oko cene.
    • 20230517031456_77961.jpg
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    Ustajao bi uvek kad svane, a kad padne noć već bi odavno završio sa svim poslovima. A ne ovako zimi ustaješ noću ujutro u 7, a noć pada...
  • fotoronin
    fotoronin je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    U bre...Malo je reći da se ne slažem...Zašto? Pa ne mogu-a ni mnogi ljudi ne samo ja-da se naviknem kad pomere za jedan sat...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic razmišljanja sa Haha Haha.
    Da, evo, sad sam probao, ovo za širinu, a ovo za grupisanje nije to, ali je, svejedno, korisna mogućnost. Zanimljivo, onom ko...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic razmišljanja sa Haha Haha.
    Zamisli kada bi @Cika_Kure to koristio, pa ko god mu pridje vidi pune nazive sajtova leleeeeeee :first: Zato i ne komentarise, nije mu...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    Da, evo, sad sam probao, ovo za širinu, a ovo za grupisanje nije to, ali je, svejedno, korisna mogućnost. Zanimljivo, onom ko...
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    Zamisli kada bi @Cika_Kure to koristio, pa ko god mu pridje vidi pune nazive sajtova leleeeeeee :first: Zato i ne komentarise, nije mu...
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    Može i da se proširi i da se smanji širina tab-ova, valjda je širina kolone i širina tab-a isto? Ima opcija ako je to to:
    • 1785771019504.png
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    Je l' može da se menja širina kolone sa tab-ovima, je l' mogu da se podese da budu u više kolona? Poslato sa LLY-LX1 pomoću Tapatoka
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic razmišljanja sa Like Like.
    Super su stvar vertikalni tabovi, otkad sam promenio razmišljam da se vratim na horizontalne :thumb:
  • Veselin
    Super su stvar vertikalni tabovi, otkad sam promenio razmišljam da se vratim na horizontalne :thumb:
  • Veselin
    Polako se privikavam na vertikalne tabove u Chrome-u. Za sada deluje logičnije jer je preglednije kada imam mnogo tabova otvoreno.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Šta slušate sada... ?.
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Šta slušate sada... ? sa Like Like.
Vrh