• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Marvox
    Kakav mindfuck 4 sezone... Ima jos jedna i poslednja, 50% sam da se odgleda obavezno, a 50% sam, koji ce vam q u zivotu da to gledate...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AC Black Flag Resynced (remake).
    Jedna od meni najboljih RPG igara G2NOTR ima ozbiljan side kvest ili deo priče o gusarima Korinisa i kapetanu Gregu. Opasna je to ekipa...
  • AXE
    AXE je pokrenuo(la) novu temu.
    Gejming u 500Hz predstavlja jedno potpuno novo iskustvo, pogotovo ako je u pitanju OLED matrica. E sad, ono što je naša velika...
    • MSI_MPG_271QR_QD-OLED_X50 T.jpg
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi AC Black Flag Resynced (remake).
    Guzicenje sa gusarima (ali bez ruma) imaš i u Odiseji... Ali mislim da je zabavnije U AC BF zbog perioda u kome je naslov smešten... Sta...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Šta slušate sada... ? sa Like Like.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Da li može neko da skine ovaj prerađeni Optiscaler fajl sa discord-a?
  • _Neša_
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Šta slušate sada... ?.
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Šta slušate sada... ? sa Like Like.
  • R1zl4
    R1zl4 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Prelomio sam već, biće Hisense za 1rsd, a taman mi se i veličina uklapa u prostor a da ne moram da pravim dodatno mesta za 55" videh da...
  • R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Bolji samsung ali samo ili uglavnom zbog veličine.Ni na jednom nije android sistem tako ta bi mi tu bila velika mana.Oba su osnovni...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AC Black Flag Resynced (remake).
    Malo sam proguglao u međuvremenu, da vidim šta sam propustio i zaboravio iz prvog dela, ispada da je u prvom delu kraj priče otvorio...
  • Plauer1
    Plauer1 je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    kupio na temu cedaljku za limun i jos neke sitnice .menjali se statusi , valjda doslo do srbije pa dva tri dana bez novih statusa...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi AC Black Flag Resynced (remake).
    Nikoliko... Poslednjih nekoliko AC-a su vise zasebne celine tj history tour (one man genocide) avanture sa elementima lite rpg-a, daleko...
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Bolji samsung ali samo ili uglavnom zbog veličine.Ni na jednom nije android sistem tako ta bi mi tu bila velika mana.Oba su osnovni...
Vrh