• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    bice to komplikovano . ima i ova scena pregovaranja sa bombom u dark star:
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ne koristim dusek, spavam na bukvi :D Nisam kupovao. Kupio sam onu za auto, prezadovoljan, bas jutros sam proveravao gume nije bilo...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic razmišljanja sa Like Like.
    I ako nisam bio u tom filmu imamo jedno zajednicko, a to je da ni ja nisam uspeo da uklonim gpt sa vibera kao ni poslovno sanduce.
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    I ako nisam bio u tom filmu imamo jedno zajednicko, a to je da ni ja nisam uspeo da uklonim gpt sa vibera kao ni poslovno sanduce.
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ne koristim dusek, spavam na bukvi :D Nisam kupovao. Kupio sam onu za auto, prezadovoljan, bas jutros sam proveravao gume nije bilo...
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    6500 Slide :box:
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic razmišljanja sa Love Love.
    Moraćeš kao @Pinocio - nokia 3310, old skul. :cool: ;) I ja ću morati. :d
  • neonpanda
  • neonpanda
    neonpanda je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Smešne slike 2026 sa Like Like.
    Ciganlisanje košta. U cenu je ušao i keramički tanjir (komada: 1), viljuške - standard (komada: 3), tanjirić arkopal (komada: 1)...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Plauer1 poruku u temi Blic razmišljanja sa Like Like.
    ali stvarno je utisak kao da sam bio u tom filmu (odiseja 2001 ) oni problemi sa onim kompjuterom koji isto "razmislja svojom...
  • Plauer1
    Plauer1 je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    jedna od scena sa vestackom inteligencijom iz pomenutog filma
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Da li je neko kupovao žaomi pumpe za gume/dušeke? @Pinocio Zanima me najjeftiniji model.
  • Plauer1
    Plauer1 je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    ali stvarno je utisak kao da sam bio u tom filmu (odiseja 2001 ) oni problemi sa onim kompjuterom koji isto "razmislja svojom...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Da li je neko kupovao žaomi pumpe za gume/dušeke? @Pinocio Zanima me najjeftiniji model.
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    Moraćeš kao @Pinocio - nokia 3310, old skul. :cool: ;) I ja ću morati. :d
Vrh