• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Plauer1
    Plauer1 je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    nisam
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    I jesi li uspeo na kraju?
  • Plauer1
    Plauer1 je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    juce sam imao agoniju kao da sam bio u filmu odiseja 2001 bukvalno ,zaista ,kao da sam bio u tom filmu .sve to zbog toga sto nisam mogao...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Smešne slike 2026 sa Like Like.
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Smešne slike 2026.
    Ciganlisanje košta. U cenu je ušao i keramički tanjir (komada: 1), viljuške - standard (komada: 3), tanjirić arkopal (komada: 1)...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Smešne slike 2026 sa Like Like.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AC Black Flag Resynced (remake).
    Probaću sigurno zbog piratskog ambijenta. Lako ja to zabatalim i obrišem ako mi ne odgovara. Edit: jedino zbog priče iz prethodnih, ne...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Smešne slike 2026 sa Wow Wow.
  • R1zl4
    R1zl4 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ai kaže da je Samsungov panel bolji, sad šta struka kaže? :D
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    To pod uslovom da su bar slicnih specifikacija, jer iskren da budem nisam gledao sta modeli nude. Mada sam generalno uvek pre i za malo...
  • R1zl4
    Mene samo interesuje za šta bi se vi odlučili, sada sam na Samsungu od 43 incha, pa bi i prelazak na 50 bio plus, upravo, imaću STB za...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi AC Black Flag Resynced (remake).
    Onda nemoj da igras ni ovo
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    A ko ti garantuje da u narednih godinu dana nece biti promena na uredjaju bilo koje marke? Koliko se secam na mnogim smart televizorima...
  • gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Zar Samsung ne plasira reklame kroz svoj software na TV-u? PS. ... i treba da doplatis za to?! :eek:
  • R1zl4
    Treba da pređem u A1, dvoumim se oko TV-a nudi mi se Hisense 50A6S vs Samsung UE55U8092FUXXH, za Samsung treba mesečna doplata od 350rsd...
Vrh