• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic info.
    @vladarko Može da napravi plastičnu kutiju za HDD, ali kako ćeš dalje srediti da "škljocne" otvaranje/zatvaranje i šta ćeš staviti...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic info.
    @Pinocio : sad bih te opsovao, ali ćeš mi biti potreban oko štampe kutija za diskove, pa neću. :d Ako ne može da se otvori podforum 3d...
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Ne znam gde da smestim temu, bolje neko iskusniji nek otvori. A miris oseti se tek, tek... a ja stampam otvorenih vrata, tako da je...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Pa otvorite ti i @R1zl4 taj topic za 3d štampu, i mene bi zanimalo da tu mogu da pročitam sve na jednom mestu... @Pinocio koliko se...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Ja sam preključe počeo da igram Final fantasy XVI. Nisam ranije igrao niti jednu FF igru. Imam male primedbe na neka dizajnerska rešenja...
  • Pinocio
    Nisam presusio sa idejama, ali jos ne znam da ih napravim :) A na NETu ima na milione predloga, fora je sto meni trenutno i ne treba...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Au brzo si presušio sa idejama... Garant negde na netu ima predloga i modela za korisne stvarčice koje su mogu štampati. Odštampaj...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Jutro, jesi spavao noćas?
  • Pinocio
    Nego sta sam. Iskreno za sad ne vidim nista zanimljivo sta bih sebi stampao (znam da na to asociras).
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
  • R1zl4
    R1zl4 je odgovorio(la) u temi Blic info.
  • Enigma
    Enigma je reagovao(la) na Typhoon.X poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ma dobro ovo je potpuno drugaciji razgovor :) Ako ti net treba samo da gledas sajtove i da igras igre manje vise svaki je dobar, samo je...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Pc Practic?.
    Sad svi pakuju tako, sto je josh ok , meni je CPU stigao u kesici vezan gumicom, negde ovde sam kacio slicice.
  • Dom1nat0R
    Počela Silo S03.
  • N
    Nes* je odgovorio(la) u temi Pc Practic?.
    Meni je procesor stigao u onom kinder jaje pakovanju i zamotano sve kao neki pajdo ali sreca netaknut
    • 344234324324324324.jpg
Vrh