• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Sad je bilo ovo sa sbb sto su digli cenu,do pre 3 dana si mogao da raskines ugovor...Isto tu su nudili 8,9 meseci za dinar i da ti npr...
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Sad je bilo ovo sa sbb sto su digli cenu,do pre 3 dana si mogao da raskines ugovor...Isto tu su nudili 8,9 meseci za dinar i da ti npr...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Što i dalje ne sprečava mrski telekom (i pripadajuće vazale) i njima suprotstavljenu paroljubivu konkurenciju da povećaju pretplatu čim...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Blic pitanja sa Wow Wow.
    Jašta,uzimali su ovde kod mene prosle god supernovu 14 meseci za 1din,i to im ja nadjem agenta,sad nisam mogao nikog da nadjem il...
  • Enigma
    Jašta,uzimali su ovde kod mene prosle god supernovu 14 meseci za 1din,i to im ja nadjem agenta,sad nisam mogao nikog da nadjem il...
  • Enigma
    Enigma je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    9 meseci x 1 dinar = 18 meseci x 50 %
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    9 meseci x 1 dinar = 18 meseci x 50 %
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Reseno. RSST radi. Ne volim taj app eto oduvek mi bio iritantan. Gledacu da ga koristim i za ostale igre za lock. Jer ja sve osim pubg i...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je reagovao(la) na gx-x poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    ovo sto sam ti predlozio nije riva tuner vec riva tuner statistics server. Nema nikakvih opcija osim onih koje se vide na slici koju sam...
  • Enigma
    Meni je ok,vrtim se izmedju sbb i supernove...pa ko sta ponudi.Tanka mi bila ponuda supernove,6 meseci 50 posto i neki tv Lg 43...
  • gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Da, pa to je cool. I ne menjas nista, tj. prosto si dobio 9 meseci i štošta još.
  • Enigma
    Pa samo kad odes da raskines ugovor,pre toga ne daju nista ili gluposti 3,6 meseci 50% i sl. Tako da nakon sto sam obavio to oko raskida...
  • gx-x
    gx-x je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ja produži ugovor sa sbb :japonosan:,upravo ode covek.
  • gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    jel ti koristis VPN tunele do firme i/ili teras svoj kucni stream servis za muziku i filmove ko i moderator iznad?! :) Ako ne, ne treba...
  • Enigma
    Ja produži ugovor sa sbb :japonosan:,upravo ode covek.
Vrh