• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Grand Theft Auto VI sa Haha Haha.
    Koliko li on ima koraka ako gleda xxx filmove sa tim satom na ruci? Najveći broj napravljenih koraka u noćnim satima.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Grand Theft Auto VI sa Haha Haha.
    Zalio mi se @Pinocio , sad ga svi u kraju zovu da pitaju koliko je sati, a familija ga zove da pitaju koliko je koraka presao. Nema kad...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Grand Theft Auto VI sa Haha Haha.
    Smeš, nije ovo taj forum. Mada, tamo možeš samo da gledaš, sokole, što si klikt'o - klikt'o si. :PP
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Tema o popustima za igre.
    TMNT: Seckova Osveta free na Epicu... Odlican beat 'em up, topla preporuka... +edit Na epicu ali za android/ios... Nije topla...
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Blic info.
    znao sam da ne treba da insistiram na novoj temi o stampacima, kontam da je neko od modova stisnuo pogresan taster :D
  • Sloba87
    Sloba87 je pokrenuo(la) novu temu.
    Kupujem polovno ispravno pojacalo SINGXER SA-1 ili SINGXER SA-2. (bez modova) Dogovor oko cene.
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Kompatibilnost.
    Radice ram normalno.Samo je ram testiran na intel platformi
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Bioskop
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Opet radi forum :talas:
  • J
    Jactation je pokrenuo(la) novu temu.
    Pozdrav drugari . Imam jedno pitanje u vezi ram_a . Uzeo sam kingston Fury 2x16 na 3200 mhz cl16 . Ali mi pise da je certifikovano na...
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Opet radi forum :talas:
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic info sa Love Love.
    Ako se ne varam da je neko od modova otvorio ili sam sanjao. Koliko vidim nije otvorena tema vec je opet negdepomenuta 3d stampa pa sam...
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Ako se ne varam da je neko od modova otvorio ili sam sanjao. Koliko vidim nije otvorena tema vec je opet negdepomenuta 3d stampa pa sam...
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Sad je počeo i da naređuje :d Moraću i ja da kupim taj pametni sat :P
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Sad je počeo i da naređuje :d Moraću i ja da kupim taj pametni sat :P
Vrh