• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Bob Marli poruku u temi Novi GOD of WAR Laufey sa Haha Haha.
    Igra nece dobro proći, na YT gameplay 255k lajkova, preko 120k dislajkova Izgleda užasno kao neki Disney crtać, kažu da je scenario...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Ace Combat 8 - Wings Of Theve sa Like Like.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Gothic Remake sa Like Like.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Alien Isolation 2.
  • Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na Sinisavr poruku u temi PC za CS2 gaming u 1080p? sa Like Like.
    Ja ne vidim da je covek bilo gde napisao da ce kupiti ono sto je zamislio. Pre ce biti da ste ga napali bez razloga. Odgovorio je na...
  • gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi Fatekeeper.
    meni su izbili oruzje par puta :D
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Mortal Shell II.
    Probao, ali grafika izgleda užasno na ovom mom ekranu. Sve zamućeno, razmazano i isprano.. kao da im se razlila neka zeleno braon boja...
  • DuškoNS
    DuškoNS je odgovorio(la) u temi PC za CS2 gaming u 1080p?.
    Da, da evo sad sam bas citao da se za Ryzen 5 7500F preporucuje 2x16GB brzine 6000MHz i CL30 A ovi ponudjeni modeli sa KP-a imaju po...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Fatekeeper.
    Probao i sa blokom, ali mi odvali celu staminu kad udari. Sad su sve nerfovali može lako da se pređe na suvo.
  • gx-x
    ja sam ga stavio odmah na dugme na misu, pod palac :D al dzaba kad sam i ja slab sa time :D Block je dobar i super je sto mozes da drzis...
  • Uruk
    Taj igrač sam ja... slabije mi ide dodge u zadnje vreme:D Mada nisam se ni trudio preterano jer sam znao da se prolazi sa ovom...
  • gx-x
    Pa realno ako je prvi bos ljudima bio problem, kako ce preci 20-tog bosa?! Ovo nije ni ti treba da bude "souls-like". Vidim na onom...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Sinisavr poruku u temi Smešne slike 2026 sa Like Like.
    Baterija drzi 20 godina [emoji23]. Stara dobra vremena. Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
  • Uruk
    Ako ćemo iskreno ni devovi se nisu baš nešto potrudili da tu krivu učenja malo bolje odrade. Pre ovog bosa mogao si bez problema sa...
  • DuškoNS
    DuškoNS je reagovao(la) na Uruk poruku u temi PC za CS2 gaming u 1080p? sa Like Like.
    Treba voditi računa, jer am5 7500f sa single 16gb i lošom brzinom i latencijom, može biti i sporiji od 5600 sa ddr4 3200cl16 u cs2. Ne...
Vrh