• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• DuškoNS
    DuškoNS je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi PC za CS2 gaming u 1080p? sa Like Like.
    Samo da napomenem da sam CSGO/CS2 aktivno igrao zadnjih 11 godina. Prestao sam oko decembra i secam se kako je to radilo tad i kako radi...
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Fatekeeper sa Like Like.
    E što mi ide na q kad ovako nešto urade na prečac jer su razmazeni igrači kukali, umesto da su sledili svoju viziju kako igra treba da...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi PC za CS2 gaming u 1080p?.
    Tako je. Msm ja sam samo iznenadjen da je am5 napredniji i nije skuplji kao platforma , ove linkove koje sam postovao ne uzimati kao...
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Uruk poruku u temi PC za CS2 gaming u 1080p? sa Like Like.
    Po meni bolje da se ide na am5, 7500x3d sa single 16 gb, ili 7500f ali tu onda 2x8. Am4 5600 po ovoj ceni je preterano i mrtva je platforma.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Fatekeeper.
    E što mi ide na q kad ovako nešto urade na prečac jer su razmazeni igrači kukali, umesto da su sledili svoju viziju kako igra treba da...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Sinisavr poruku u temi Smešne slike 2026 sa Haha Haha.
    Baterija drzi 20 godina [emoji23]. Stara dobra vremena. Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
  • gx-x
    gx-x je reagovao(la) na Sinisavr poruku u temi Smešne slike 2026 sa Like Like.
    Baterija drzi 20 godina [emoji23]. Stara dobra vremena. Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
  • Sinisavr
    Sinisavr je odgovorio(la) u temi Smešne slike 2026.
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi PC za CS2 gaming u 1080p? sa Like Like.
    Zapitaj se zasto sam ja prestao da se ovim zanimam jos pre 2 godine. Inace jako mi se svidja izbor rama ovog gospodina, 3200MHz CL22...
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je reagovao(la) na Enigma poruku u temi PC za CS2 gaming u 1080p? sa Like Like.
    Vidim da si vec rešio,tako da......srecno.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi PC za CS2 gaming u 1080p?.
    Po meni bolje da se ide na am5, 7500x3d sa single 16 gb, ili 7500f ali tu onda 2x8. Am4 5600 po ovoj ceni je preterano i mrtva je platforma.
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Resih problem :D tako su u mogucnosti :D
    • 1780823671311.png
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic info sa Love Love.
    Eto bez da sam rec tamo napisao ko zna koliko meseci. Neverovatno
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Pa kako to sad tako odjednom? :rotf:
  • Sinisavr
    Sinisavr je odgovorio(la) u temi Procena konfiguracija i komponenti.
    Koliko vrede polovni? Imam i kutije samo treba da ih nadjem, moguce da cak imaju jos i garanciju ali nisam siguran. Sent from my...
    • IMG_20260607_105416596_HDR.jpg
Vrh