• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• V
    Veteran Digitalnog Doba je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    cool Vladarko. samo rokaj. a na lični računar jel ga zatruješ nekim warezom majku mu, ono radni računari svi sterilni :D
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    e ovde si s***o nesto 100% - isključivanje nepotrebnih servisa pri pokretanju
  • V
    Veteran Digitalnog Doba je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic razmišljanja sa Like Like.
    - ažuriranje operativnog sistema - isključivanje optimizacije - ažuriranje Microsoft Store - Aktivacija - Postavka ikona na...
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Auuuu... sad me ponovo teras u razmisljanje :D Mada, mnogo su skupe... nisam pametan
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na voodoons poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Wow Wow.
    Možda ako mu je dopala neka kopija. Ja kupio Flintstones ediciju, odlične, udobne, iste kakve ih i pamtim iz 90-ih… Sent from my...
  • Немањин Град
    Немањин Град je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Како ти ради cyberghost ако можеш нешто детаљније? И ако неко зна разлике у односу на surfshark рецимо. Хвала унапријед, мало и...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic razmišljanja sa Like Like.
    - ažuriranje operativnog sistema - isključivanje optimizacije - ažuriranje Microsoft Store - Aktivacija - Postavka ikona na...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
  • V
    Veteran Digitalnog Doba je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic razmišljanja sa Like Like.
    Mislim da si mi ti slao neke programe koji služe za podešavanje okruženja, ali više volim da sam podesim to što mi treba i proverim da...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na Veteran Digitalnog Doba poruku u temi Blic razmišljanja sa Like Like.
    da, dobra ideja. Podržavam ja isto neke prečice i cheatsheatove za frameworke, conda okruženja, LLM asistente, promptove specifične...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic razmišljanja sa Like Like.
    Mislim da postoji tema na forumu o besplatnim-programima-koje-svaki-računar-mora-imati ili slična. Ja sam tek od skoro počeo da pravim...
  • V
    Veteran Digitalnog Doba je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic razmišljanja sa Haha Haha.
    Ne delim ništa sa članovima koji imaju ai foldere! :mad: ;) Šta su ai folderi?! :eek:
  • V
    Veteran Digitalnog Doba je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    hah! AI folder... rename "New folder" = "AI loodilo" aj da ne spamujem. Meni je zanimljiv npr. Downloads - voidtools čini mi se da ga...
    • Everything_JOlpZym87V.png
  • vladarko
    Mislim da si mi ti slao neke programe koji služe za podešavanje okruženja, ali više volim da sam podesim to što mi treba i proverim da...
  • vladarko
    Ne delim ništa sa članovima koji imaju ai foldere! :mad: ;) Šta su ai folderi?! :eek:
Vrh