• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• tonce
    tonce je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Al nas je lepo vreme aktiviralo :D Ova bela s rukavice cisto po kuci. Inace prve 4 majice na zestokom snizenju jer se Extra...
  • voodoons
    voodoons je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Možda ako mu je dopala neka kopija. Ja kupio Flintstones ediciju, odlične, udobne, iste kakve ih i pamtim iz 90-ih… Sent from my...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic info.
    I ja nisam bio siguran da li će mi cyberghost završiti posao. Pre njega sam nekoliko probao, ali sam koristio mogućnost money refund...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Немањин Град poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Треба ми за све ствари које помиње а највише са гледање садражаја, много се рекламира Surfshark и хтио њега али видио да многи имали...
  • V
    Veteran Digitalnog Doba je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    da, dobra ideja. Podržavam ja isto neke prečice i cheatsheatove za frameworke, conda okruženja, LLM asistente, promptove specifične...
  • V
    Veteran Digitalnog Doba je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic razmišljanja sa Like Like.
    Mislim da postoji tema na forumu o besplatnim-programima-koje-svaki-računar-mora-imati ili slična. Ja sam tek od skoro počeo da pravim...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    Mislim da postoji tema na forumu o besplatnim-programima-koje-svaki-računar-mora-imati ili slična. Ja sam tek od skoro počeo da pravim...
  • V
    Veteran Digitalnog Doba je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic razmišljanja sa Haha Haha.
    Do sad bi trebalo da imaju čitavu galaksiju ;) powertoys / tweakui je staro, mislim, par decenija. :)
  • Немањин Град
    Немањин Град je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Треба ми за све ствари које помиње а највише са гледање садражаја, много се рекламира Surfshark и хтио њега али видио да многи имали...
  • V
    par decenija, ma pih mi smo valjda starije kajle od njega majku mu. Gomilu nekih dodataka mi je ubacio. a bila mi je sumnjiva veličina...
    • RevoUninPro_B1eZM3cFvk.png
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic info sa Like Like.
    FastestVPN je korektan za osnovne stvari (da na Netflixu otključaš sadržaje drugih regiona, da skidaš fajlove bez IP limita). Ima gomilu...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    Do sad bi trebalo da imaju čitavu galaksiju ;) powertoys / tweakui je staro, mislim, par decenija. :)
  • V
    šta znam, zanimljivi dodaci, ali ko će popamti prečice i te za***avancije za sve. koliko ti je vremena prilagođavanja trebalo i šta...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic info.
    FastestVPN je korektan za osnovne stvari (da na Netflixu otključaš sadržaje drugih regiona, da skidaš fajlove bez IP limita). Ima gomilu...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Veteran Digitalnog Doba poruku u temi Blic razmišljanja sa Haha Haha.
    uuuu, 133k zvezdica na Github.... Bogte mazo.... baš ću da probam. Hvala @Dakula74.
Vrh