• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ja sam imao gotovu konfiguraciju iz Gigatrona i uz nju je došao najjeftiniji SSD 2.5". Sve je kočilo kao da je HDD u pitanju. Kada sam...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Pa ta 4060 košta više nego ceo budzet.
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Pitanje za procesor sa Haha Haha.
    To je stuttering. Shuttering je nešto drugo. [emoji846] Poslato sa LLY-LX1 pomoću Tapatoka
  • Novatech
    Novatech je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Koliko znam ne treba da postoji razlika u radu racunara izmedju 2.5" ssd i nvme.
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Medal Of Honor Underground
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Plauer1 poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    trazeci da li postoji Pravoslavna Crkva u kolumbiji naleteh na ovaj sajt i ovu vest...
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Pušta i filmove iz sekcije boxoffice, konkretno sam probao novi Super Mario Galaxy Movie.
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Ima li šta da pušta od filmova po selekciji glumica? Pitam za druga... :troll:
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ja sam imao gotovu konfiguraciju iz Gigatrona i uz nju je došao najjeftiniji SSD 2.5". Sve je kočilo kao da je HDD u pitanju. Kada sam...
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ja sam razumeo da je budžet za gpu tih 30-40k?
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Ima li šta da pušta od filmova po selekciji glumica? Pitam za druga... :troll:
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Auu radi ovo ccc luda kuca.
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Pušta i filmove iz sekcije boxoffice, konkretno sam probao novi Super Mario Galaxy Movie.
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic info sa Love Love.
    Radi... Ovo je nehumano dobro. Testirao sam sa manje poznatim filmovima, tipa naš horor Leptirica, i pušta ga iz prve.
Vrh