• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Ako smeta moderaciji neka briše post, ali otkrih da kad odete na imdb, izaberete film, i posle www. dodate play u adresu, redirektuje...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Pitanje za procesor.
    @Rox Takve probleme je najteze resiti i obicno se resavaju od slucaja do slucaja, jer su engini koji pogone te igre razliciti i svi...
  • R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic info sa Love Love.
    Radi... Ovo je nehumano dobro. Testirao sam sa manje poznatim filmovima, tipa naš horor Leptirica, i pušta ga iz prve.
  • R1zl4
    R1zl4 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Pušta i filmove iz sekcije boxoffice, konkretno sam probao novi Super Mario Galaxy Movie.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Radi... Ovo je nehumano dobro. Testirao sam sa manje poznatim filmovima, tipa naš horor Leptirica, i pušta ga iz prve.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Ako smeta moderaciji neka briše post, ali otkrih da kad odete na imdb, izaberete film, i posle www. dodate play u adresu, redirektuje...
  • R1zl4
    R1zl4 je odgovorio(la) u temi Blic info.
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Jedino polovno :) Ovako nešto...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Pitanje za procesor.
    To je stuttering. Shuttering je nešto drugo. [emoji846] Poslato sa LLY-LX1 pomoću Tapatoka
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ja sam razumeo da je budžet za gpu tih 30-40k?
  • Rox
    Rox je odgovorio(la) u temi Pitanje za procesor.
    Imam nekako problem u igrama nekakav shuttering npr ako ide fps 160 sa 160 padne na 120 bukv po 20 30fps dropa i oseti se uzasno
  • neonpanda
    neonpanda je reagovao(la) na Plauer1 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    ljaxe na forumu axe :vuna:
  • Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na Sinisavr poruku u temi Sport sa Like Like.
    Veceras uspavanka, ne bi me cudilo da bude 0:0.
  • Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na Plauer1 poruku u temi Sport sa Like Like.
    kakav je sinoc bio mec polufinala lige sampiona izmedju PSG i Bajerna .... rezultat 5 : 4 . kaze komentator - jedna od najboljih...
Vrh