• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Novatech
    Novatech je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Rečeno je 30-40.000 ali ja sam ga zaokružio na 300e. Sent from my SM-S731B using Tapatalk
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Pitanje za procesor.
    Iste performanse u single core,tj isti u igrama ili jako sličan.Samo 3D procesori su brzi od tog tvog za igre i tu je plafon za AM4...
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Pa ta 4060 košta više nego ceo budzet.
  • Rox
    Rox je pokrenuo(la) novu temu.
    Imam RTX 3080 10gb Am4 platfroma imam Ryzen 5 5600x i hteo sam uzeti neki novi precesor. Video sam da su dobri X3D verzije cpu-a ali kod...
  • Novatech
    Što je do mene rekao sam mu da prvo mora da nabavi ram pre bilo čega. U pitanju je sklopljena konfiguracija iz Tehnomedije, verovatno da...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    @Novatech : šta sve kupuje d.s.k. ? - grafičku kartu - napajanje (verovatno) - memoriju +8 GB (verovatno) Gomila para: 300 €.
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    moze i taj izbor, ja sam odabrqao ovaj arc jer se uklapa u cenu a malo trosi.
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    4060. Od jeftinijih 750W (ne baš najjeftinijih) vidim ima ovo LC, ne znam kakvo je: https://www.lc-power.com/en/lc6750b-si-v3-1-2/
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    moze i taj izbor, ja sam odabrqao ovaj arc jer se uklapa u cenu a malo trosi.
  • Novatech
    Pitao sam ChatGPT i dao mi je RTX4060 kao najbezbedniji izbor, to i RX7600.
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Nek porazmisli o Intel arc: https://atom.rs/?sid=39293
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Sinisavr poruku u temi Sport sa Like Like.
    Veceras uspavanka, ne bi me cudilo da bude 0:0.
  • Sinisavr
    Sinisavr je odgovorio(la) u temi Sport.
    Veceras uspavanka, ne bi me cudilo da bude 0:0.
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na neonpanda poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Počeo pre neki dan
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Plauer1 poruku u temi Šta slušate sada... ? sa Like Like.
Vrh