• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• L
    Labud123 je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Problem sa igricama sa Like Like.
    Bolje sam nađi tu opciju jer ćeš tako sa importovanjem ubaciti i ostale njegove postavke pa i podešavanja za monitor. To ti se nalazi u...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Problem sa igricama.
    Bolje sam nađi tu opciju jer ćeš tako sa importovanjem ubaciti i ostale njegove postavke pa i podešavanja za monitor. To ti se nalazi u...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ovo FSP je sa velikim meš panelom, vrhunski protok vazduha... Staje gore 360mm vodeno, staje 400mm GPU, unutra ima mesta sa strane meš...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ja sam sklopio par konfiguracija sa ovim antec kućištem. Bez obzira na nisku cenu od 40 € jedina mana koju sam primetio je to što su...
  • L
    Labud123 je odgovorio(la) u temi Problem sa igricama.
    Aj mozes mi poslati kad budes mogao da i to probam. Mislim da ovde moze da se Exportuje:
    • 1777393453508.png
  • L
    Labud123 je reagovao(la) na Fiki poruku u temi Problem sa igricama sa Like Like.
    u AMD adrenalinu za tu kartu stavi PERFORMANS, nemoj QUALITY, mene nekad to zeza u CS2 i Dead By Daylight koja nije zahtevna. I jos...
  • L
    Labud123 je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Problem sa igricama sa Like Like.
    Probaj da povećaš page file Initial 6000mb Max 12000mb Proveri i da li je uključen Resizable BAR
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Koji gamepad/joystick kupiti ? sa Like Like.
    Ja sam taj elite 2 uzeo pre sigurno 3-4 godine, kada baš i nije bilo toliko opcija na tržištu kao sada, posebno ne sa hall effect...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ja sam sklopio par konfiguracija sa ovim antec kućištem. Bez obzira na nisku cenu od 40 € jedina mana koju sam primetio je to što su...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na LiDragon poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Sta je sa onim djubretom zvanim outlook,evo par puta mi kaze da probam da se logujem sa drugog uredjaja,i kad probam to,izbaci istu...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    I meni je ovo komplet na KP otislo danas... Ovo je po meni bestbuy ko uzima NOVO do 40e...
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Šta slušate sada... ? sa Like Like.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Šta slušate sada... ?.
  • R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na DR4C0Ni4N poruku u temi Water cooling gallery sa Like Like.
    Test bench rig no2: - i7-2600K & EKWB Supremacy Elite - Gigabyte GA-Z77X-UP7 - 24GB GSkill Ares (2x8GB i 2x4GB setovi) - 256GB mSATA SSD...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    I meni je ovo komplet na KP otislo danas... Ovo je po meni bestbuy ko uzima NOVO do 40e...
Vrh