Gde ti je instalirano to... outlook?Sta je sa onim djubretom zvanim outlook,evo par puta mi kaze da probam da se logujem sa drugog uredjaja,i kad probam to,izbaci istu poruku?\
Kakvo nevidjeno djubre.

Imam ja jedno fino ako hoćeš u prolazu svrati, 4 A-RGB venta Deepcool, fin lim nije kinezara, novo je 8k, tebi može 5k. Imam kutiju i račun, višak mi.Koje je best buy kuciste za nekih 40-tak evra.
Moze i polovno sa KP. Da ima ono ok protok vazduha, napred 2-3 ventilatora, pozadi bar jedan.
RGB i bocna stranica providna je plus, nije obaveza.
MS Fighter V305 ?
Ali izgleda vise nema na nasem trzistu MS Industrial kucista...

I meni je ovo komplet na KP otislo danas...Ne treba meni, nego za komsiju.
Narucio je ono sto je @vladarko preporucio.
case-VX310 ARGB_Flyer_EN_251230_OL.pdfNe znam kakvo je to Antec sto se tiče recimo GPU dužine ? Ja sam imao budžetna Antec i bila su skučena.
Ja imam Antec NX 410 white. I staje oko 32 cm graficka, da. Veci problem bar po meni je(su)=jako mali HDD rack staje jedan disk samo. I vodeno hladjenje samo 240 mm, jedino ako se napred stavi staje 360. Sem te dve stavke odlicno kuciste.case-VX310 ARGB_Flyer_EN_251230_OL.pdf
Do 32 cm... Nisam ja ni rekao da je to vrh kućište. Samo se uklapalo u ono što je @Pjanovic izneo kao zahteve.
Mislim da ga treba izbeći ako će računar stajati na podu, jer su mu kontrole i priključci na prednjem panelu skroz dole i sa strane. Ako treba kućište da stoji između stola i još nečega - nije dobar izbor. Predviđeno je da bude na stolu, da svetli, da ti dugmići i priključci budu na dohvat ruke.

Pa upravo o tome i pričam. Da i moj ima istr tako kao jedan HDD i jean SSD, što je ništa realno. I sad novi HDD koji je bio u planu da NE BUDE u PCju vec samo da se kaci za backup...Ma UF al je komplikovano...Što kaže ovaj moj drugar-Hardove samo da natovariš brdo podataka i VAN računara! I kad se naleti na povoljno (eksternih) SSDova kupovati., Nijedan SSD mi nije riknuo a hard svaki pre ili kasnije...Evo sad gledam 850 EVO od 250 Gb taj disk imam skoro deceniju halth je na 91 % a performance na 100...A bio je i sistem na njemu pre i sve...A čuveni WD Black posle 5 godina evo sad čupam podatke s njega...Vecina novih kucista kuburi sa HDD rack slotovima, tako da pazite sa kupovinom ko ima vise diskova.
drugar kupio bas veliko kuciste , ima samo jedan HDD rack, ima mesta za josh ali ne dolazi uz kuciste!
![]()
LIGHT BASE 900 FX | Black silent PC cases from be quiet!
Exceptional from every anglewww.bequiet.com
Kada se cenka preko sajtaGde je ta cena?