• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Fiki poruku u temi Resident Evil-Requiem sa Like Like.
    Na veliki petak izaslo u apoteke :) Delux verzija e sada ce da se gembla za neradne dane :D
  • AlfaRomeo
    Cao opet, pala mi je na pamet ideja posto mi je net kriticno spor, max 1mb/s download adsl , nemam bolje opcije.. Sta da kupim da bih...
  • Fiki
    Fiki je odgovorio(la) u temi Pomoc oko konfiguracija.
    Ako zelis da ustedis, mozes da uzmes i...
  • Fiki
    Fiki je odgovorio(la) u temi Resident Evil-Requiem.
    Na veliki petak izaslo u apoteke :) Delux verzija e sada ce da se gembla za neradne dane :D
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Šta slušate sada... ?.
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Samson sa Haha Haha.
    sredili i celulit u zadnjem updejtu. sad može konačno normalno da se igra :thumb: :D
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Samson sa Haha Haha.
    sredili i celulit u zadnjem updejtu. sad može konačno normalno da se igra :thumb: :D
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Tema o popustima za igre sa Like Like.
    Graveyard Keeper - free za pokupiti na Steamu i PS storu...
  • Beavis
    Beavis je odgovorio(la) u temi Resident Evil-Requiem.
    Aman može li ovde malo da se udubi u gameplay ili ću samo da gledam cutscene? Na svakih par minuta igre deset minuta sedim gledam cutscene
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Chola97 poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Love Love.
    Iskreno prije sam vozio, iako je preko 90% stvari realisticno naravno sa modovima, vanilla i nije toliko zanimljiva. U zadnje vrijeme...
  • Chola97
    Chola97 je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Iskreno prije sam vozio, iako je preko 90% stvari realisticno naravno sa modovima, vanilla i nije toliko zanimljiva. U zadnje vrijeme...
    • ets2_20260308_133235_00.png
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Samson sa Haha Haha.
  • R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Šta slušate sada... ? sa Like Like.
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Samson sa Love Love.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Samson.
    • 3634520_2.jpg
    • 3634520_3.jpg
Vrh