• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Riddick
    Riddick je odgovorio(la) u temi Rig gallery.
    Novo kućište upravo raspakovano.
    • IMG_20260409_095002.jpg
    • IMG_20260409_095013.jpg
    • IMG_20260409_095035.jpg
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Samson.
    Da , tako otprilike. Boston ili neki east coast američki grad osamdesetih. Imerzična jeziva atmosfera u svakom slučaju.
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Riddick poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Samson.
    Vise osamdesete sticem takav utisak po vozlima etc... Moc UE5 je zaista brutalna i dokaza da ako imas dobrog developera sve moze.
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Samson sa Like Like.
    Tu atmosferu dekadencije su vrhunski skinuli. Propadanje društva i ekonomsko i moralno, plakati korumpiranih političara pored oronulih...
  • Riddick
    Riddick je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    • IMG_20260409_093445.jpg
    • IMG_20260409_093454.jpg
  • Uruk
    Tu atmosferu dekadencije su vrhunski skinuli. Propadanje društva i ekonomsko i moralno, plakati korumpiranih političara pored oronulih...
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Samson sa Like Like.
    Evo sam se ja malo lozio od kad sam video Samsona pa poceo da pravim ulicicu. Sad ludilo koliko su oni kliktali i drndali asete da bi...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Samson.
    Evo sam se ja malo lozio od kad sam video Samsona pa poceo da pravim ulicicu. Sad ludilo koliko su oni kliktali i drndali asete da bi...
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Samson sa Like Like.
    Ja igram sa G7, on je mapiran kao xbox, jedino što nisam našao ono što su rekli da će biti menjanje brzina na donje tastere. Sad čitam...
  • владо
    владо je pokrenuo(la) novu temu.
    Stanje 10/10, ni najmanje mikroogrebotine na njemu. Perfetkno očuvan. Oko panela je još uvek fabrička folija. Korišćen nepune 2 godine...
    • 20260408_185906.jpg
  • Mr.Dzon
    Seriju? Ne.
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Samson sa Like Like.
    Igra izgleda predobro- 1440p nativno sa RR=65fps
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na djukaapg poruku u temi Pomoc oko konfiguracija sa Like Like.
    Na kraju sam uzeo ovaj i3 racunar za 500 e, testirao sam ga u furmarku pokazao je stabilan rad i temp do maks 65 c, jedino je kuciste...
  • Uruk
    Ja igram sa G7, on je mapiran kao xbox, jedino što nisam našao ono što su rekli da će biti menjanje brzina na donje tastere. Sad čitam...
Vrh