• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• AlfaRomeo
    AlfaRomeo je odgovorio(la) u temi Pomoc oko konfiguracija.
    takodje jako cudno ponasanje,ako vec imam komp ko npr sad ja sto imam,svoj stari necu da poklonim..pogotovo ne nekom na netu random,aj...
  • D
    djukaapg je odgovorio(la) u temi Pomoc oko konfiguracija.
    Ne prodaje isti lik obe konfe :) 2 razlicita lika :) Ovaj sa I3 kaze da je presao na gaming laptop,pa zato prodaje ovaj jer mu je visak
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Pomoc oko konfiguracija.
    Meni je čudno da je sad kupio nov PC i da prodaje jedan sa 2x16gb ddr5, a da je sebi kupio nov ram koji znamo koliko sad košta i plus...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Pomoc oko konfiguracija sa Like Like.
    Ima onaj occt test, ali probaj prvo kod sebe da vidiš kako radi. Mislim da ima za svaku komponentu i za sve zajedno.
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Uruk poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    Ok ako nije upgrade. Ja sam do sada uvek menjao kada radim upgrade pa sam po tome. A ovo ko sa konja na magarca da bi bilo sve ASRock.
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Uruk poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    Jasno je i meni sad da nije upgrade. Biće mu tu negde performanse, sve AMD i ASRock, plus će nekog obradovati sa 4080.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    @Mr.Dzon Uruk je mislio na upgrade, realno 9070xt nije upgrade za 4080, drugo je sto covek hoce unificiran AMD racunar. Realno tesko da...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Jasno je i meni sad da nije upgrade. Biće mu tu negde performanse, sve AMD i ASRock, plus će nekog obradovati sa 4080.
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    @Mr.Dzon Uruk je mislio na upgrade, realno 9070xt nije upgrade za 4080, drugo je sto covek hoce unificiran AMD racunar. Realno tesko da...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Pomoc oko konfiguracija sa Like Like.
    Ima onaj occt test, ali probaj prvo kod sebe da vidiš kako radi. Mislim da ima za svaku komponentu i za sve zajedno.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Pomoc oko konfiguracija.
  • D
    djukaapg je odgovorio(la) u temi Pomoc oko konfiguracija.
    Rekao mi je da racunar kupio u junu 2024godine, ima racune, garancije na neke komponente 2 godine, na neke 3 godine a na ram 10godina...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Ok ako nije upgrade. Ja sam do sada uvek menjao kada radim upgrade pa sam po tome. A ovo ko sa konja na magarca da bi bilo sve ASRock.
  • D
    djukaapg je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Pomoc oko konfiguracija sa Like Like.
    Baš, isplati se bez napajanja.
  • D
    djukaapg je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Pomoc oko konfiguracija sa Like Like.
    Isplati se,pa zameni sam napajanje.
Vrh