• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Jasno je i meni sad da nije upgrade. Biće mu tu negde performanse, sve AMD i ASRock, plus će nekog obradovati sa 4080.
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    @Mr.Dzon Uruk je mislio na upgrade, realno 9070xt nije upgrade za 4080, drugo je sto covek hoce unificiran AMD racunar. Realno tesko da...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Pomoc oko konfiguracija sa Like Like.
    Ima onaj occt test, ali probaj prvo kod sebe da vidiš kako radi. Mislim da ima za svaku komponentu i za sve zajedno.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Pomoc oko konfiguracija.
    Ima onaj occt test, ali probaj prvo kod sebe da vidiš kako radi. Mislim da ima za svaku komponentu i za sve zajedno.
  • D
    djukaapg je odgovorio(la) u temi Pomoc oko konfiguracija.
    Rekao mi je da racunar kupio u junu 2024godine, ima racune, garancije na neke komponente 2 godine, na neke 3 godine a na ram 10godina...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Ok ako nije upgrade. Ja sam do sada uvek menjao kada radim upgrade pa sam po tome. A ovo ko sa konja na magarca da bi bilo sve ASRock.
  • D
    djukaapg je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Pomoc oko konfiguracija sa Like Like.
    Baš, isplati se bez napajanja.
  • D
    djukaapg je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Pomoc oko konfiguracija sa Like Like.
    Isplati se,pa zameni sam napajanje.
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Pomoc oko konfiguracija sa Like Like.
    Meni iskreno ovo i dalje smrdi. Čovek je kupio novu konfu, platio za ram verovatno 400+, a sada ovde isti takav ram prodaje daleko ispod...
  • C
    combe je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    Niti se u sustini radi upgrade sa jedne odmah na sledecu generaciju... Realno da ima da se kupi 4080 i da je sve po normalnoj ceni i bez...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Niti se u sustini radi upgrade sa jedne odmah na sledecu generaciju... Realno da ima da se kupi 4080 i da je sve po normalnoj ceni i bez...
  • Novatech
    Novatech je odgovorio(la) u temi Parfemi i toaletne vode.
    Današnje probe: - Armaf Sillage - 0 od 10, retko da mi se nešto ičh ne sviđa - Al Haraman Aqua Dubai - Zbog Manoarda Imagine sam...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Pomoc oko konfiguracija sa Like Like.
    Meni iskreno ovo i dalje smrdi. Čovek je kupio novu konfu, platio za ram verovatno 400+, a sada ovde isti takav ram prodaje daleko ispod...
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Pomoc oko konfiguracija.
    Vidim da mu verujes pa otud moje pitanje. Treba svakako testirati celu konfiguraciju raznim testovima stabilnosti, naravno ako je...
  • C
    combe je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Išao sam na ovo više iz razloga da mi sve bude asrock i da sve bude amd, čisto iz neke dosade. Odluka je već pala, kartica naručena...
Vrh