• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Pomoc oko konfiguracija.
    Meni iskreno ovo i dalje smrdi. Čovek je kupio novu konfu, platio za ram verovatno 400+, a sada ovde isti takav ram prodaje daleko ispod...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Po meni AMD trenutno nema kartu koja bi bila upgrade za ispravnu 4080.
    • 1000002745.jpg
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na combe poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    RT mi je nebitan, jer se radi u PUBG-u gdje se to ne koristi. Naručena maloprije, odluka je pala na Asrock RX9070XT Taichi OC. Što se...
  • C
    combe je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    RT mi je nebitan, jer se radi u PUBG-u gdje se to ne koristi. Naručena maloprije, odluka je pala na Asrock RX9070XT Taichi OC. Što se...
  • C
    combe je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    Ne znam u kom smislu radi bolje sa Rtx? U poslednje vreme bolje drajvere izbacuje AMD... Mozda je i do modela (popularnosti/prodaje)...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Ne znam u kom smislu radi bolje sa Rtx? U poslednje vreme bolje drajvere izbacuje AMD... Mozda je i do modela (popularnosti/prodaje)...
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Pomoc oko konfiguracija.
    Baš, isplati se bez napajanja.
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Pomoc oko konfiguracija.
    Isplati se,pa zameni sam napajanje.
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Fiki poruku u temi Pomoc oko konfiguracija sa Like Like.
    Napajanje je kinesko low, a SSD je isto felericni A400. Moze da radi ali dosta crkava ta A400 serija, milion tema od tom SSD-u.. Sad...
  • D
    djukaapg je odgovorio(la) u temi Pomoc oko konfiguracija.
    Isplati li se za 550e ili ne ? :)
  • C
    combe je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Znam i ja da ima tonu snimaka, ali sve su stare snimke, koje ne znače apsolutno ništa. Navodno da su noviji driveri poboljšali stvar...
  • Fiki
    Fiki je odgovorio(la) u temi Pomoc oko konfiguracija.
    Napajanje je kinesko low, a SSD je isto felericni A400. Moze da radi ali dosta crkava ta A400 serija, milion tema od tom SSD-u.. Sad...
  • D
    djukaapg je odgovorio(la) u temi Pomoc oko konfiguracija.
    Za ovaj i3 napajanje je MS industrial, 600w, a ssd je Kingston SA400S37480G sad mi je odgovorio.Da li je ovo dovoljno napajanje za konfu?
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Pomoc oko konfiguracija.
    Sve je bolje na konfi br2
  • Pjanovic
    + 1 :)
Vrh