• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Novatech
    Novatech je odgovorio(la) u temi Parfemi i toaletne vode.
    Pa to sam i hteo da napišem. Imam ga 2 godine, fantastičan, al ga nisam ni probao :rotf:
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Koji ruter kupiti? sa Like Like.
    Pa A1 5G Kućni ako je dostupan? Ako mora MTS onda je jedino bolje i skuplje tvoj 5G ruter (pretpostavljam 200+ evra) i XXL.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Koji ruter kupiti?.
    Plan je bio mts 5ica xl + taj Huawei 5g ruter na rate, izađe 3750 mesečno, 12 meseci ugovor. Jel to bolje ili lošije od A1 5g kućni net...
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    https://wccftech.com/apple-is-reportedly-buying-up-all-available-mobile-dram-at-very-high-prices-to-starve-out-its-competitors/
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Koji ruter kupiti?.
    Pa A1 5G Kućni ako je dostupan? Ako mora MTS onda je jedino bolje i skuplje tvoj 5G ruter (pretpostavljam 200+ evra) i XXL.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Pa ako stvarno 5500x3d košta 170, a 5700x3d 350€, onda je izbor lak...
  • DR4C0Ni4N
    DR4C0Ni4N je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Već mesec-dva naplaćuju sve automatski. Tako da nema šanse da ne naplate PDV plus carinu plus onaj namet špedicije za onu fantomsku ćaci...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Parfemi i toaletne vode.
    Imam ga 2 godine, odlican je. I ja sam ga platio tu negde oko10k p.s @Novatech nisam ga prsnuo ni jednom :D:d:d
    • 1000009349.jpg
  • Pjanovic
    Pjanovic je odgovorio(la) u temi Blic info.
    U relativnim ciframa 20% cini se kao puno, u apsolutnim ciframa, recimo 120 fps vs 100 fps nije neka razlika :)
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Koji ruter kupiti?.
    Za mesec dana mi ističe ugovor pa sam planirao Huawei 5g ruter i 5tica xl. Nema u ponudi neograničen XXL sa ovim ruterom, a XL je...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Problem s PUBG.
    koristi direct X 11 pa ce biti ok.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na neSSa poruku u temi NessaCafe - PC Build sa Like Like.
    Asus ProArt PA401 BEIGE
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Već mesec-dva naplaćuju sve automatski. Tako da nema šanse da ne naplate PDV plus carinu plus onaj namet špedicije za onu fantomsku ćaci...
  • Prolece93
    Prolece93 je odgovorio(la) u temi Vase Speedtest i Pingtest brzine.
    Ja sam takodje na selu godinama koristim ovaj net od skoro nov ugovor i ruter koji podrzava 5g pa cekam, ja nemam tu situaciju sa...
  • AlfaRomeo
    AlfaRomeo je odgovorio(la) u temi Vase Speedtest i Pingtest brzine.
    znaci tu je negde ko adsl..ja imam od 40 do 60..ali imam spajkova i do 500 na sekund dve..losa prica na selu sto se tice neta.
Vrh