• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Adobe pretplata.
    Za imejlove sam veći problem ja od kasperskog! ;) Ne sećam se tog problema; znam da sada pronalazi viruse u prilozima imejlova koje...
  • fotoronin
    fotoronin je odgovorio(la) u temi Adobe pretplata.
    Poenta moje priče je da ; 1. Hoću kao da imam legalno i spreman sam da platim ali ne sad neko bogatstvo...Na primer Clip studio paint...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Libo ga ckura... Šta mogu da mu rade, da ga tuže?! :troll:
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    https://www.ndtv.com/science/anthropics-ai-coding-tool-leaks-its-own-source-code-for-the-second-time-in-a-year-11291517
  • DR4C0Ni4N
    DR4C0Ni4N je reagovao(la) na neSSa poruku u temi NessaCafe - PC Build sa Like Like.
    Pozdrav drugari, pa da ovu godinu zapocnemo sa jednim laksim PC mod buildom, tj build je vec napravljen brzinski za potrebe Games sajma...
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na AlfaRomeo poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Moguce da sam se ja s***ao, ali nisam se mnogo ni udubio u racunanje, dobio je oko 400.000 e… tako mi je bar cale rekao, posto mu je to...
  • gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi OLED monitor preporuka.
    Skupi :) Nekad je tolko kostao 19" LG TN... edit: Vidi, predlozi su odlicni, a sto se cene tice, garantuje da niti ces zaglaviti niti da...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Reče svaki alfista: "ovo je moja alfa..." A njihov majstor u pozadini "pa malo je i moja..."
  • AlfaRomeo
    AlfaRomeo je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Moguce da sam se ja s***ao, ali nisam se mnogo ni udubio u racunanje, dobio je oko 400.000 e… tako mi je bar cale rekao, posto mu je to...
  • gx-x
    gx-x je reagovao(la) na Veselin poruku u temi OLED monitor preporuka sa Like Like.
    @Somehere Proveri ipak cenu, KP preprodavci su poznati po ceni koja drastično odstupa od napisane u oglasu.
  • P
    peja81 je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Smešne slike 2026 sa Like Like.
    Ebem te živote... Bolje ništa više da ne rimejkuju...
  • P
    peja81 je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Smešne slike 2026 sa Like Like.
  • P
    peja81 je reagovao(la) na Fiki poruku u temi Smešne slike 2026 sa Love Love.
  • gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi Smešne slike 2026.
    Ako si sposoban da izdrzavas i sebe i mene, javi se...
  • LiDragon
    LiDragon je odgovorio(la) u temi Smešne slike 2026.
    Meni je ovo smesno.
    • Screenshot 2026-04-01 at 20-25-38 Kompletan Trgovac - Trgovina sitne tehničke robe - Poslovi -...png
Vrh